Voltatok már olyan kínos szituációban,hogy inkább elfutottatok volna ?
Figyelt kérdés
Ha igen,hogy sikerült végül elfelejtenetek,túltennetek rajta magatokat ?2020. máj. 25. 13:31
1/6 anonim válasza:
Jajj de hányszor :D
Hogy sikerült elfelejtenem? Felnőttem, és rájöttem, hogy rajtam kívül már nem emlékszik senki. Vagy ha igen, akkor az illetőnek is csak egy darab morzsa az életéből az a szitu. Azóta ő is más ember lett és máshogy fogja fel.
2/6 anonim válasza:
Persze, én is sokszor... :) A régi dolgokat könnyű lerendezni azzal, amit az első is írt, de ami tegnap vagy a múlt héten történt, azokat nem. Én arra szoktam gondolni, hogy most már megtörtént, ez van, szembe kell nézni azzal, ami ez után jön. Nem csak az az egy tettem számít, hanem az összes többi is, amit azt követően teszek. Nem hagyom, hogy teljesen megcsappantsa az önbizalmam meg önbecsülésem, el kell hinni, hogy ezek ellenére ugyanannyira vagyok értékes ember, mint amennyire előtte voltam. És hogy ilyenek amúgy mindenkivel történnek, akik előtt én beégtem, azok is beégtek már számtalanszor, csak máshol, mások előtt.
3/6 anonim válasza:
Persze, sokszor. :)
De úgy vagyok vele, hogy ki a fene fog ezzel foglalkozni nemhogy 2 hónap múlva, de 10 év múlva?? Senki. Már persze, ha nem volt komoly a dolog.
4/6 anonim válasza:
En megnyomtam volna egy gombot, hogy elsullyedjek, de mindig mas helyett szegyelltem magam.
5/6 anonim válasza:
Mi az, hogy „volna”? Elfutottam. Pont. 😃
Sok eseményt mondtam le így.
6/6 anonim válasza:
"Mi az, hogy „volna”? Elfutottam. Pont."
De nevetek😂
Egyébként persze, mindenkivel előfordul ilyesmi. Az ember próbál úgy tenni, mintha sose történt volna meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!