Titeket fogott már el kontrollálhatatlan röhögőgörcs kínos szituációban? (link)
Középsuliban egy matek órán(a tanár nagyon szigorú volt), és 3x is rám szólt, de egyszerűen nem tudtam leállni, ezért kiküldött, de odakintről is hallották ahogy röhögök, ezért levitt az igazgatóhoz, akinél szintúgy tovább röhögtem. Az igazgató legalább vette a helyzetet, ezért mondta, hogy menjek szellőztessem ki a fejem. Kb. 40 perc kellett mire teljesen elmúlt.
Persze 10 perc után is visszaindultam, de újra rámjött ahogy rágondoltam a röhögés okára.
Egyszer egy zh-n is az egyetemen, aminek az lett a következménye, hogy kiküldött a tanár. Szerencsére egy kettesnek való már a lapomon volt. Ott picit szidtam magam, mert az ötösért mentem.
Orvosnál a váróteremben.
Buszon, stb.
Sajnos eléggé vidám ember vagyok, és ha elkezdek nevetni, akkor az esetek 90%-ban röhögőgörcs alakul ki. Persze megvan a jó oldala is, mindenki nevet ha én nevetek. :D
Hajjaj, általános iskolában az évnyitókon/évzárókon, miközben ment a Himnusz és a Szózat :D Soha nem volt különösebb kiváltó ok, mégis, ahogy vigyázállás közben lopva egymásra néztünk az osztálytársakkal, egyszerűen kikívánkozott belőlünk a röhögés. Szerencsére vörösödő fejjel ugyan, de általában vissza tudtuk tartani :D
Tudom, nem volt szép dolog, de hát kölykök voltunk :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!