Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliség nem szégyen, csak kellemetlen életállapot?
Ha egyedül akarsz lenni akkor nem az, ha viszont társra vágysz, de nem találsz, senkinek nem kellesz akkor valóban "elég kellemetlen" állapot.
Bár szerintem ez a kifejezés (szingli) inkább csak azokra érvényes akik amúgy találhatnának viszonylag könnyen párt maguknak, de nem akarnak valamiért.
Az esetek többségében az ember nem születik annyira rondának, hogy ne tudjon valamilyen nőt összeszedni. Milliószor elmondtam már ezen az oldalon, hogy a nők külső igénye alacsonyabb szinten van, amit egyértelműen bizonyít az is, hogy olyan emberek is találnak nőket, sőt időnként jó nőket, akik nem kifejezetten szép emberek. Éppen ezért az ember a szingliséget a saját tehetetlenségének köszönheti, mert nincs önbizalma, nem tud kommunikálni, nincs benne semmi, ami felkelthetné egy nő figyelmét. Mivel azonban bizonyos esetben fiatal, 25-30 éves férfiak vannak ilyen helyzetben, eléggé kínos a helyzet, hiszen fejlesztéssel többre vihetnék. De meg sem moccannak, ezért elmegy a fiatalságuk, meg az életük. Ehhez tegyük még hozzá, hogy soha nem volt még olyan könnyű ismerkedni, mint most. Soha.
Szóval igen, szerintem szégyen, ha egy fiatalembernek nincs barátnője.
Ugyanakkor is el kell ismernem, hogy vannak olyan emberek, akiken tényleg nem lehet segíteni.
15-ös: kérlek mesélj még :D
Amikor manapság (kutatások alapján is) az emberek legalább 40-50%-a online talál párt magának, online ismerkedik, ami viszont 99%-ban a külsőről szól akkor hogy a viharba ne számítana legjobban a külső?
"Milliószor elmondtam már ezen az oldalon, hogy a nők külső igénye alacsonyabb szinten van"
Attól még hog milliószor elmondasz egy baromságot nem lesz igaz. A helyzet az, hogy mindkét nem számára egyformán a külső a legfontosabb. Maximum megalkuszik, lejebb adja az igényét VAGY hajlandó elfogadni magának olyan párt is aki nem annyira tetszik neki, de kompenzálni tud valamivel nagyon magas szinten (pl. pénz, státusz, vagyon, humor, intelligencia stb).
A külső az elsődleges szűrű, ez alapján tudunk elsőként véleményt formálni valakiről és igen, a külsőhöz alapból társítunk bizonyos belső tulajdonságokat is (holdudvar effektus).
Ezeket a dolgokat nem értem miért kell annyira vehemensen tagadni. Ez szimpla biológia, az ember sem különbözik e téren semmivel sem az állatvilágtól. Mindenki lehető legjobb genetikájú, legéletképesebb utódot szeretne magának, ennek elsődleges leképeződése a külső megjelenés. Persze legtöbbször ez tudat alatt megy, ösztönös szinten, de pont ezért megmásíthatatlan és felülírhatatlan késztetés.
Szinglinek lenni egy választott állapot.
Minden héten más csajt dugsz, de nem akarsz semmi komolyat.
Te az egyedülállóra gondolsz.
Ez baromság, egyáltalán nincs alacsonyabb szinten a nők igénye.
Kérdezd már meg egy szingli/egyedülálló csaj ismerősödet, heti szinten hányan próbálkoznak nála és ebből hányat hajt el, csak a külső miatt.
Amelyik csaj néz ki valahogy és megteheti hogy válogasson, az nem fog összejönni akárkivel, csak mert az jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!