Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kapnak az oldalon annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapnak az oldalon annyi mocskolódást a 30-as nők?

Figyelt kérdés

Nem olyan régóta vagyok itt, épp egy hosszabb kapcsolat után vagyok, és meg kell mondjam, hogy elkeseredtem azon, hogy itt a 30-as nőkről beszélnek. Olyanokra gondolok, hogy már öreg, már látszik a kor, nem kellenek a saját korosztályuknak, 45 körülieknél vagy alfelettiieknél van leginkább esélyük, meg, hogy kiéltek, és biztos rá akarnak repülni a sok kihasználás után azokra, akiket régen visszautasítottak.

Tényleg ezt gondolják magukban a férfiak? Én élőben soha senkit nem hallottam így nyilatkozni.

Egy kollégám udvarol is nekem, de visszahallottam másoktól, hogy azt hiszi, hogy 24-25 körüli vagyok, pedig novemberben leszek 32.

Az olvasottak alapján már kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, ugyanis én nem akarok magam mellé 40-es vagy akár 50 körüli férfit, ki van zárva. Csak a saját korosztályom (+- pár év) érdekel.

2022. máj. 16. 17:41
1 2 3 4
 31/33 dregor ***** válasza:
72%
Mert akik mocskolják őket, azok nem kapnak 30-as nőt... :D Hidd el, nincs a 30-as nőkkel semmi gond. ;) Pedig én is csak 33 vagyok.
2022. máj. 17. 14:52
 32/33 anonim ***** válasza:
15%
Ha bármilyen hatással van a GYIK az érzelmi világodra, szerintem ne olvasd. Nagyon sok színű itt az olvasótábor és sokszor a lepontozott kérdések adják meg a jó választ a kérdésre, csak épp az arra tévedők nem értették az üzenetét a kommentnek. A kérdésedre válaszoljak, személy szerint én már 30-on túli nőket idősnek tartottam a családalapításhoz. Úgy értem három gyereket akartam(ebből már kettő megvan) és 34-35 évesen nőként belefogni egy nagyobb család alapításba, már rizikós. A párom 8 évvel fiatalabb nálam, sajnos előbb nem talált rám a boldogság és én már kiszaladtam a harmincból. Ismerkedni viszont 50-en túl is érdemes, sokan akkor kezdenek új életet és boldogabbak, mint valaha.
2022. máj. 17. 14:54
 33/33 anonim ***** válasza:
25%
Mert öregek, ami igaz is.
2022. máj. 18. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!