Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapnak az oldalon annyi mocskolódást a 30-as nők?
Nem olyan régóta vagyok itt, épp egy hosszabb kapcsolat után vagyok, és meg kell mondjam, hogy elkeseredtem azon, hogy itt a 30-as nőkről beszélnek. Olyanokra gondolok, hogy már öreg, már látszik a kor, nem kellenek a saját korosztályuknak, 45 körülieknél vagy alfelettiieknél van leginkább esélyük, meg, hogy kiéltek, és biztos rá akarnak repülni a sok kihasználás után azokra, akiket régen visszautasítottak.
Tényleg ezt gondolják magukban a férfiak? Én élőben soha senkit nem hallottam így nyilatkozni.
Egy kollégám udvarol is nekem, de visszahallottam másoktól, hogy azt hiszi, hogy 24-25 körüli vagyok, pedig novemberben leszek 32.
Az olvasottak alapján már kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, ugyanis én nem akarok magam mellé 40-es vagy akár 50 körüli férfit, ki van zárva. Csak a saját korosztályom (+- pár év) érdekel.
Te javíthatatlan vagy! :)
Én sem nőre, sem férfira nem mondom azt soha hogy ronda. Mert ezzel a lelkét sérted meg a másiknak. Esetleg annyit mondok, hogy nekem xy nem tetszik, nem az esetem. Magamra sem szoktam a ronda, rusnya vagy hasonló szavakat használni, csak annyit mondok, hogy szerintem nem vagyok szép.
Azt meg hogy mi megy itt az oldalon, nem kell komolyan venni.
Ha én ezeket komolyan venném, már élve eláshattam volna magam 45 évesen.
Vannak akik azt hiszik, hogy 30-35 éves kor után vége az életnek, és mindenki öregnek számít és készülhet a halálra. :)
A fiatalabbak majd akkor értik ezt meg, amikor ők is elérik a 40-50 éves kort. Ha akkor visszaolvassák azt amit most nyilatkoznak az idősebbekről, maguk is elképednek majd azon amiket itt össze vissza irkáltak.
Úgyhogy kérdező, ne vedd magadra amiket itt írnak. Az a lényeg, hogy te hogy érzed magad a bőrödben. 31-32 évesen pont a legjobb korban vagy. Csak vigyázz, ne szalaszd el a jó dolgokat amik most történhetnek veled. Én pont ennyi idős lennék újra (ha tehetném), és másképp csinálnám azt amit akkor elszúrtam. De már nem lehet visszapörgetni az idő kerekét.
Itt a fèrfiakat is szidják 30 felett...
Nekem pl 40 felett pont megfelelnek, egèsz hamvasnak látom őket a velem egykorú "fèrfiakhoz" kèpest.
Az igazság az, hogy ebbe a kategóriába a megkeseredett, többször visszautasított férfiak írnak. Nem feltétlenül értek egyet velük de valamennyire meg tudom érteni a frusztráltságukat.
Itt van például az én esetem. Több nő is csúnyán visszautasított anno vagy csak esélyt sem adtak az ismerkedésre. Volt olyan aki azzal utasította vissza a randit, hogy meg kell öntözze a virágokat, volt aki csak simán megmondta, hogy alacsony vagyok (bezzeg én nem szóltam egy szót sem, hogy ő duci). Olyan is akadt aki úgy beszélt velem mint egy kutyával. Ezek a nők még mindig szinglik és harminc felett járnak. Én ha rájuk gondolok és általánosítok akkor nekem is csak negatív véleményem van a harmincas nőkről.
Ezek ellenére még mindig naív vagyok és hiszek abban, hogy nem mindegyik ilyen. Jelenleg is egy 30 éves nőnek udvarolok.
Kit érdekelnek a mocskolódók? Ők azok, akiket 18-25 között elutasítottunk, és most azt hiszik, hogy így belénk rúgnak. Az ízlésem sem változott, még mindig a 10-15 évvel idősebbek az eseteim, és azok, akik régen nem kellettek, ma sem kellenének. Ami amúgy nem is számít már, mert van egy szép családom.
Szóval kérdező, ne vedd magadra, ha látnád őket, megnyugodnál.
31/N
"Itt a fèrfiakat is szidják 30 felett..."
Senki nem szidja őket, csak akkor, ha fiatal lányokra pályáznak, és azt hiszik rájuk várnak XD
Egyszerűen nem értek itt néhány embert... Mintha valami alternatív dimenzióból jöttek volna vagy csak azt látnák, amit látni akarnak. Kb. mintha eléjük raknál valamit, ami kék, majd ők maximális önbizalommal benyögik, hogy piros. Aztán bizonyításként eléjük raksz még egy színskálát is, de ők azt kidobják a kukába és megmondják, hogy az bizony akkor is piros és mindenki más buta, ha mást mer mondani.
Állítólag, itt a férfiak szidják nagggyon a nőket. A nők meg nem a férfiakat. Mármint, az alternatív dimenziósok szerint.
Oké, akkor lenne pár kérdésem:
1, Ha egy férfi ír egy normális választ, amiben esetleg néhány nőről negatívan ír, akkor lepontozásra kerül. Ha egy nő ír lazán egy férfiakkal szembeni beszóló általánosítást, az felpontozásra. Kérdés: Hogy állíthatjátok, hogy a férfiak szidják jobban szidják a nőket? Ha valóban több férfi szidná a nőket, akkor hogy alakulhat ki ez a pontozás?
2, Miért van az, hogy női oldalról alig látni itt olyat, hogy valaki önkritikát gyakorolna?
Szeretném, ha megnéznétek a #13-as választól a #17-ig. A #13-as egyszerűen beszólt a férfiaknak, aztán meg lett tapsolva. Ugyanez meg lett kérdezve a nőktől és... Hát, nem igazán lett megtapsolva. Sőt, le lett húzva a válasz.
Hát, nem tudom... Valahogy a válaszokból és a pontozásokból nagyon nem azt látni, amit az itteni női felhasználók többsége betegesen erőltet. :D És nem véletlen, hogyha a való életben megmutatok random kérdéseket női ismerőseimnek, akkor szörnyülködnek az itteni női hozzászólásokon.
Ja, tudom, erre csípőből megvan az itteni női többség "logikus" válasza: Incelvagy, akkorisigazunkvan érvelésnélkül, gonoszférfiak, miértánbanakminket, nincsenekismásvéleményenlévőnők.
L'Oreal - Mert megerdemlik :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!