Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapnak az oldalon annyi mocskolódást a 30-as nők?
Nem olyan régóta vagyok itt, épp egy hosszabb kapcsolat után vagyok, és meg kell mondjam, hogy elkeseredtem azon, hogy itt a 30-as nőkről beszélnek. Olyanokra gondolok, hogy már öreg, már látszik a kor, nem kellenek a saját korosztályuknak, 45 körülieknél vagy alfelettiieknél van leginkább esélyük, meg, hogy kiéltek, és biztos rá akarnak repülni a sok kihasználás után azokra, akiket régen visszautasítottak.
Tényleg ezt gondolják magukban a férfiak? Én élőben soha senkit nem hallottam így nyilatkozni.
Egy kollégám udvarol is nekem, de visszahallottam másoktól, hogy azt hiszi, hogy 24-25 körüli vagyok, pedig novemberben leszek 32.
Az olvasottak alapján már kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, ugyanis én nem akarok magam mellé 40-es vagy akár 50 körüli férfit, ki van zárva. Csak a saját korosztályom (+- pár év) érdekel.
Egy férfit sem érdekel hogy hány éves a nő, mindenkit az érdekel hogy hogyan néz ki.
Ha úgy nézel ki mint Adrianne Palicki vagy Alex Zedra akkor senkit nem fog zavarni hogy elmúltál 30. (ők is elmúltak)
Más kérdés hogy az átlag nő aki nem tartja karban magát az 30 fölött elkezd tényleg fakulni és hát az nyilván nem jó.
Nem szabad hinni nekik.
Kereken 30 éves vagyok, minden szempontból a fénykoromat élem, és nálam 3 évvel fiatalabb párom van.
Egy év után tértem vissza - nem jöttem volna csak egyik régi levelező partnerem írt rám , mondom ha már itt vagyok korulnèzek.
Régebben is sok volt a retardált, de most végképp, mintha az emberek EQ ja felére csökkent volna pedig már ki lehet járni szocializálódni
Nem csak a 30as nőket savazzàk, hanem mindenkit akit èrnek
Passz, én rengeteg csinos 30as nőt látok társkeresőn, személy szerint én jobban ki is jövök ezzel a korosztállyal, mint a huszonévesekkel.
Csak többnyire nem akarnak fiatalabb pasit.
Azért, mert nőkhöz hűen összevissza beszélnek. Érdemes csak ezt a kettőt végigolvasni...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!