Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapnak az oldalon annyi mocskolódást a 30-as nők?
Nem olyan régóta vagyok itt, épp egy hosszabb kapcsolat után vagyok, és meg kell mondjam, hogy elkeseredtem azon, hogy itt a 30-as nőkről beszélnek. Olyanokra gondolok, hogy már öreg, már látszik a kor, nem kellenek a saját korosztályuknak, 45 körülieknél vagy alfelettiieknél van leginkább esélyük, meg, hogy kiéltek, és biztos rá akarnak repülni a sok kihasználás után azokra, akiket régen visszautasítottak.
Tényleg ezt gondolják magukban a férfiak? Én élőben soha senkit nem hallottam így nyilatkozni.
Egy kollégám udvarol is nekem, de visszahallottam másoktól, hogy azt hiszi, hogy 24-25 körüli vagyok, pedig novemberben leszek 32.
Az olvasottak alapján már kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, ugyanis én nem akarok magam mellé 40-es vagy akár 50 körüli férfit, ki van zárva. Csak a saját korosztályom (+- pár év) érdekel.
"Azon lazan atsiklotok, hogy mennyi ferfi ir pozitivat"
Igen, csak azoknak mind nagyon átlátszó a szándéka, ronda privátvadász nyaligátorok és/vagy 50-es rokkantnyugdíjas bácsikák várva a lepattanóra. Ilyeneket nők miért vennének észre?
#16: Mondjuk en egyik sem vagyok, a kozeppalyan allok. Ha nokrol szepet irok vagy ferfiakrol negativat, szetnyaljak a seggem. Ha nokrol realis, normalis kritikat vagy ferfiakrol pozitivat, mindennek elszidnak.
Amit az itteni nok muvelnek, az nevetseges.
Hát a legtöbben már valóban látszik kor. Sokan elhagyták magukat, megváltozott a törzsük is és ar arcuk, arc csontjuk, mellük pütyhett, bőrük megereszkedett főleg aki túlzásba vitte a sok sminket Fújjj.
Amikor én is 20-on éves voltam semmit nem kaptam 30 éves korom körül kezdett sikerem lenni a csajoknál.
A mostani harmincasok többsége akkor sokszor idősebbel volt együtt, vagy más kora-belivel... akik eldobták mint egy elnyűtt zoknit.
Több olyan kolléganőm is van aki régebben nagyon tetszett, és persze van más ilyen női ismerősöm is. De most már nem kellene, ez nem bosszú egyszerűen csak nem fer és nem tartom ésszerűnek, főleg hogy kaphatok 20-on éveseket, frissebb és feszesebb idomokkal akit még nem próbáltak fel olyan sokszor vagy sokan.
Szóval lehet menni kéjelegni és próbálkozni azokhoz akikkel eddig voltak.
30+ f
Nem látok annyi ilyen mocskolódást
A célkeresztben mások - leginkább a sikertelen férfiak - állnak
Mondjuk amit észrevettem, ha csak annyit írsz, hogy ronda férfi vagy és inkább békén hagyod a nőket, már szidnak mint a bokrot :). Negatív értékelés nem érdekel, de a mögöttes szándék igenis hordoz magában jelentéstartalmat :). Inkább örülniük kéne, hogy egy ronda nem zaklatja a nőket... Rejtély... Bár a #10-es linken levő után nem nagyon lepődök meg semmin...
Ezek után hölgyeim, a piros X-et a jobb alsó sarokban találjátok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!