Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők gyerekvállalás utáni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők gyerekvállalás utáni terrora mást nem zavar?

Figyelt kérdés

Csak a gyerek fontos.

Csak a gyerek létezik.

Mással foglalkozni nem lehet.

Másnak szórakozni se lehet.

Férfivel foglalkozni eszükbe nem jut. A férfit szeretni, támogatni se szabad, mert akkor a gyerek nem kap meg mindent. A férfi még szexelni se akarjon mert a gyerekinkvizíció azt is büntetni!

#Gyerek terror #Gyerek inkvizíció #Kőtelező gyerekimádat #Csak a gyerek van
2022. máj. 16. 07:54
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

40. De az milyen odafigyelés már hogy akkor beszélgetnek ketten akkor is a gyerek a téma?

Még csak azt se mondom hogy legyen a férfi a téma.

Nem kell hogy rólam foglalkozzon velem. (Elvileg társak vagyunk és kéne de mind1)

De bármi más nem lehetne, legalább mikor nincsenek ott?

7/24 csak a gyerek, kettesben is a szomszéddal is szülőkkel is…..

Őrjítő hogy semmi más nincs.

2022. máj. 17. 21:28
 42/48 anonim ***** válasza:
74%
gyerek előtt miről beszélgettetek?
2022. máj. 17. 21:44
 43/48 A kérdező kommentje:

42. Gyerekről

Gyerek körüli teendőkről (ovi isi tábor)

Ha szerencsém van történt valami a munkahelyén.

De arról is csak addig amíg a gyerek nem kiált ANYU!!!

2022. máj. 17. 21:48
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
mielőtt gyereketek lett
2022. máj. 17. 21:53
 45/48 anonim ***** válasza:
60%
nincs semmi más, amiről beszélni tudtok? mi este időben lefektettük a gyereket és akkor jött a közös idő. film, olvasás, beszélgetés
2022. máj. 17. 21:55
 46/48 A kérdező kommentje:

44. Filmekről/sorozat….

Munka

Utazás/program

Munkárol

….

Nem tudom mire gondolsz, volt mindenféle ami másnál is.

45. -Majd mingyárt, de a Léni olyan cuki volt…

-Drágám másról nem lehetne?

Hát jó dehát elesett ma és úgy sajnáltam…

2022. máj. 17. 22:00
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ülj le vele és magyarázd el, hogy szükségetek van párkapcsolatos időre, mert így rosszul érzed magad
2022. máj. 18. 05:33
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

#40, én nem értem, tényleg ennyire nem érthető, amit mondani próbálok? Folyamatosan az az érzésem, hogy beragadt a "csávó, aki nem akar otthon segíteni csak panaszkodik lemez", és semmi más nem jut át a falon.

"A tiéd miért nincs? Akkor a feleség pihizne kicsit, és nem lenne fáradt később masszírozni téged."

"simán van időm videócsetelni"

Ki mondta, hogy nincs rajtuk a szemem? Ki mondta, hogy nekem nincs időm? Én arról beszéltem, hogy mindketten úgy ítéljük meg, hogy az adott pillanat éppen tök alkalmas "videócsetelni", de ő mégsem tud kiengedni, nem rám figyel. Ha figyelmesen elolvasod az írásomat, pontosan azt írtam le, hogy mindenből kiveszem a részemet, épp ezért nehéz megemészteni, ha még akkor is megoszlik a figyelem, amikor semmi nem indokolja.

"Amúgy simán meg lehet nekik is mondani, hogy most ne beszéljenek, mert akármi(ez a nevelés, hiszen ti is számítotok!)."

Pontosan. Ezt szoktam csinálni. Ami konfliktusforrás VOLT közötöttem korábban, hogy ha neki kezdtek el beszélni a gyerekek, ő nem szólt rájuk, ezért én lettem a gonosz. Éppen ezért ezt a dolgot a feleségemmel kellett rendeznem, nem a gyerekkel. De ahogy mondtam, nagyjából rendeztük, nem tanácsot kértem, csak példának hoztam.

"És naná, hogy belebeszélnek, mikor megjössz, ők is akarnak egy szeletet belőled"

Nyilvánvaló, persze, hogy akarnak, semmi bajom ezzel. Annyit mondtam, hogy nehéz az ő igényeik mellett helyet találni a sajátomnak. Nem tudom, honnan vetted, hogy nem beszélgetek a gyerekeimmel...

Igazából ne vedd rossz néven, de amolyan "bezzeganyus" stílusban kioktatva éreztem magam, mondván "nézd, én milyen jól megoldom, neked is csak ennyit kéne!", miközben amúgy semmit sem tudsz rólam, az írásod java része merő feltételezés, a tanácsaid pedig - számomra legalábbis - kicsit lenézően triviálisak.

A gyerekek sem egyformák. Szívesen megmutatnám neked a nagyobbik lányomat "akcióban", megnézném mennyit videócsetelnél mellette. Sokáig hittem én is azt, hogy bennünk van a hiba, rosszul neveljük, de a húgát is mi neveljük, és vele sokkal könnyebb szót érteni ilyen téren. A nagyobbik egy nagyon komoly kihívás, ami elvisz bennünket a határig.

Mindegy az üzenetem nem ez volt. Én csak árnyalni akartam a képen, hogy bizony, van amikor a sajáta igényeid a legjobb szándék ellenére sem kapnak érvényt, és az egy rohadt nehéz ügy, ennyi. Minden mást tévesen láttál bele.

2022. máj. 18. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!