Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha egy nő nem hajlandó kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Vannak kivételek, de sok nő szerintem azért nem akar kezdeményezni mert:

1. Nem mer, és fél a visszautasítástól.

2. Azon felül hogy nem mer, nem is tud, mert többségben a férfiak tudnak jól flörtölni, a nők pedig csak mennek ilyenkor az árral, és ezért működik.

3. Eleve úgy van vele hogy a férfi dolga, de ha egy nő nagyon vonzódik egy férfihoz akkor nem így áll hozzá, és megpróbál minden követ megmozdítani a maga képességei szerint.

2022. máj. 14. 20:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
49%

"Vissza szinte senkit nem utasítok ekkor még"

Fogadok egyik se volt a te szinted alatti. Rondának tuti te is nemet mondanál.

2022. máj. 15. 12:39
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Szapioszexuális vagyok, úgyhogy nem, nem mondtam az okos rondáknak nemet, de eddig, akik odajöttek, nem voltak rondák, bár én ha valakinek tiszta az arca, tekintete, nem látom rondának. Inkább a nagyon elutasítottság érzéssel létező, lehajtott fejű emberek azok, akikhez talán tényleg nem tudnék vonzódni, még ha okosok is, de ők nem jönnek oda.
2022. máj. 15. 12:49
 33/39 anonim ***** válasza:
2%

"Szapioszexuális vagyok"

Szóval ronda vagy. Ronda nők szoktak valami ideológiát gyártani maguknak, amivel megindokolhatják maguknak és másoknak miért állnak le rondákkal. Így már értem. Ezt azért odaírhattad volna mert igazából akkor nem csinálsz mást csak adsz esélyt a saját szinteden levőknek. Persze ettől még jó pont, nem minden ronda nő szokott esélyt adni a saját szintjén levőknek.

2022. máj. 15. 13:05
 34/39 anonim ***** válasza:
:-) Nem voltam szépségversenyen, hogy tudjam, ronda vagyok-e. Udvarlóm van mindig, kapcsolatom is, ha már akarok, kérték már meg a kezem, nem tudom, hogy azért-e mert helyes vagyok, vagy azért, mert ronda. jönnek, és ők nem rondák:-)
2022. máj. 15. 13:08
 35/39 anonim ***** válasza:
75%

Én nagyon egyetértek a 26-os hozzászóló hölgyel.

Nem feltétlenűl kell egy nőnek megalázkodni a túlságosan nyomulós kezdeményezéssel, de.

Apró kis jeleket, szösszeneteket mindenképpen adni kell a nőnek is, hisz a férfi sem gondolatolvasó.

Másképp a férfi sem tudja eldönteni, hogy szabad e az út, vagy nem.

Egy üzletben pl. Nem lehet csak úgy eldönteni, hogy kinek van párja, férje, barátja, stb.

Ezért, aki semmilyen apró jelet sem ad, azt nyilván nem merem megszólítani, hisz lehet, hogy foglalt.

Úgyhogy én azzal, hogy a nőnek semmit nem kell tenni, azzal nem értek egyet.

Az nem megoldás, hogy elmegy a szingli nő a Lidl be, ott meglát egy neki szimpatikus férfit, de nem tesz semmit.

Aztán hazamegy, és összegyűri a konyharuhát, és álmodozik, hogy de jó lett volna.

Hát Istenem az égben.

Nem jeleztél semmit, ezért ez a hajó sajnos elment.

Oly nehéz lett volna egy apró mosoly, vagy egy kis szemezés, vagy bármi????

Szerintem ez nem nehéz.

Ha a férfi szabad, és észreveszi a jeleket, akkor visszajelez. Ha nem, akkor vagy nem jön be neki a dolog, vagy kapcsolatban él.

Ennyi a történet. Ez nem jelent semmilyen megalázkodást.

Itt a jóidő, nem kell már maszk, jönnek a szerelmes hónapok.

Legyen mindenki kicsit bátrabb, nyitottabb, merészebb.

Most én is sajnos 55 évesen abba a helyzetbe kerültem, hogy jó lenne találni egy kedves aranyos kis nőt, ezért szinte minden nap elnegyek a Lidl be, még akkor is ha nem kell semmi.

Megadom az esélyt.

Max veszek egy jégkrémet, és becsapom saját magamat is, mert elkönyvelem, hogy ma is nyalakodtam egy jót. 😀😃😄😁

2022. máj. 15. 14:06
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Regisztrálj puncs.hu-ra, ott a 45-55-ös korosztály nagyon kapós.

2022. máj. 15. 14:09
 37/39 anonim ***** válasza:

Oké, de csak az a nagyon kapós, aki miliárdos nem?

Én úgy tudom az az oldal elsősorban arról szól, vagy én nem tudom jól?

35#

2022. máj. 15. 14:21
 38/39 A kérdező kommentje:

#28 Ez annyira aranyos. Ha egy nőnek 3 próbalkozásból egyik se jön össze akkor kómába esnek, és inkább fejest ugranak a Dunába minthogy újra megpróbálják.. Mit szóljanak akkor a férfiak?

Az meg b_romság hogy ha egy férfinak szimpatikus egy nő akkor elküldi mert nem ő a "vadász", mintha a nő valami préda vagy érem lenne amiért meg kell dolgozni. Az ilyen férfi egy id_óta, aki őskori nevelést kapott.

Vannak sokkal biztosabb módszerek. Ha egy nővel ismeritek egymást könnyen fel lehet ismerni azt hogy vevő e lenne a dologra. Idegen nőkhöz nem érdemes odamenni ilyen szándékkal, mint valami állásinterjúra ahol nekem kell megfelelnem. Vicc..

Egy nőt meg lehet fogni más dolgokkal is. Nem kell udvarolgatni mint egy udvari bolond.

2022. máj. 15. 15:26
 39/39 anonim ***** válasza:
91%
Na kérdező elég sokat láttam már a fajtádból. Mint egy 14 éves sértett kisfiú aki nem bírja elviselni hogy neki kell kezdeményezni. Vagy fogadd el hogy te vagy a férfi, vagy ne és akkor maradhatsz egyedül
2022. jún. 10. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!