Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha egy nő nem hajlandó kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Vannak kivételek, de sok nő szerintem azért nem akar kezdeményezni mert:

1. Nem mer, és fél a visszautasítástól.

2. Azon felül hogy nem mer, nem is tud, mert többségben a férfiak tudnak jól flörtölni, a nők pedig csak mennek ilyenkor az árral, és ezért működik.

3. Eleve úgy van vele hogy a férfi dolga, de ha egy nő nagyon vonzódik egy férfihoz akkor nem így áll hozzá, és megpróbál minden követ megmozdítani a maga képességei szerint.

2022. máj. 14. 20:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%

Nem erted.

Amelyik ferfinek nem kellek vagy mindegy, az nem kell nekem.

Ez nem azt jelenti mintha en lennék vmi kiralyno. Hanem azt jelenti, nem kellek.

Plusz akiben annyi ninca hogy akit akar ahhoz odamenjen, az valoban nem ferdi.

Aki sultgalambot vár az éljen a berepulokkel, akik nem szivbajosak repkedni pasikra. Egymashoz valók.

Kinek mi.

2022. máj. 14. 22:34
 22/39 A kérdező kommentje:

#21 Igen, egy férfi felé rengeteg elvárás van ahhoz hogy férfinak lehessen nevezni. Neked pedig még a helyesírást se kell megtanulnod ahhoz hogy nőnek nevezhesd magad.

Teljesen korrekt.

2022. máj. 14. 22:56
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Én félek a visszautasítástól, és önbizalomhiányos vagyok, ezért nem is kezdeményezek.

Plusz, számomra nehéz megkülönböztetni a romantikus és a baráti közeledést, ha félreértek egy férfit akkor az nagyon kényelmetlen helyzetekhez vezethetne. Ezért nem is teszem meg az első lépést, bár ha nyitnak felém akkor én is nyitott leszek, ha szimpatikus az illető.

2022. máj. 14. 23:27
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno anyukám, sem más családtag semmit nem mesélt az ismerkedés párkapcsolat témáról, ezért én fiatalon simán kezdeményeztem a fiúknál, akik nekem tetszettek. Eredmény abszolút negatív. Flört, beszélgetések, szemezés ment, mondom haladjunk.Batátnőm volt a postás:figyelj, tetszik neked az xy?Nem akarsz vele járni?Mondja igenis többet nem keresett másnapos..
2022. máj. 14. 23:41
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

"Nem erted.

Amelyik ferfinek nem kellek vagy mindegy, az nem kell nekem."

Hát nem érted te sem

Az a férfi fogja tudni hogy TE kellesz neki, aki már ismer

Megismerni pedig csak úgy fog tudni ha valaki kezdeményez.

Azt el nem várhatod igazából senkitől hogy meglátva téged egyből csak te kellesz neki, ilyen még a mesékben is ritkán van.

Az az érzésem is, hogy te is nagyon benneragadtál valami mesevilágban ezzel a meglátással

2022. máj. 14. 23:49
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

huhh... amit en tapasztaltam sajat boromon, es orok szabaly: amelyik ferfi akar valamit az lep. aki nem lep az nem akar tolem semmit, vagy nem kellek neki elegge. voltam mar nagyon szerelmes ugy, hogy a ferfi nem lepett, es fiatalabb koromban tettem fele lepest, termeszetesen elutasitott... es nem, nem vagyok csunya no, egyszeruen vagy nem

voltam az esete vagy masba volt szerelmes, vagy hianyzott a kemia. na en azota megfogadtam hogy akinek kellek az majd megtalal... apro jeleket kuldok a nekem tetszo ferfinak (magam nem megalazva, a noiessegem megtartva) de direktbe nem nyomulnek. ha ezeket a pici jeleket nem veszi a ferfi, akkor elengedem a dolgot. nyilvan a ffitol sem varom el h legyen gondolatolvaso epp ezert kapja qz apro jeleket amibol azert ertheto hogyha nem kozomhos, hisz a ffiak sem hulyek... ha ezek utan passziv, lezarom.

32N

2022. máj. 15. 00:35
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
meg hozzatennem, hogy a nok annyira elszoktak az intelligens kedves ferfiaktol, hogy hajlamosak egy boktol is szerelembe esni, vagy egy kedves gesztustol. sok no a ferfi jelzeset is felreerti, igy probalkozik aztan sajnos tobbsegebeb koppanas a vege
2022. máj. 15. 00:37
 28/39 anonim ***** válasza:
60%
Fiatalon pont úgy jártam 3x mint 26 OS. Voltak pasijaim, de csak az jött össze, amit a férfi kezdeményezett. Ahol én tettem meghatározó lépést, ott utána befagyott az addig épülő románc. SOHA TÖBBET.Arra jutottam 3 eset után, hogy a férfiak nem szeretik, ha levadásszák őket, ők azt akarják érezni, hogy ők választottak ki engem. Legalábbis azok az intelligens, nem teljesen introvertált egyedek, akik nekem be szoktak jönni.Mióta ez a policym, nem bántam meg, futnak utánam, ha kell, ha nem, ők élvezik, én meg értem, érzem és élem, mi az, hogy nő vagyok. A végletekig tisztességes vagyok mindenkivel, és egyértelmű, hogy ez a jó irány. Aki férfiként nem kezdeményez nálam egy kávéra, sétára invitálással, az kiesik a rostán. Vissza szinte senkit nem utasítok ekkor még, de ha nem jön be a kávézáskor, látom, hogy nagyon mások vagyunk, nem engedem, hogy fizesse a kávét. Meg is mondom, hogy nem passzolunk, nincs több randi, de olykor ezt nyilván a férfi is érzi ilyenkor, s akkor ő mondja.Kérdező, gyűjtsd a kávépénzt és a bátorságot, ha hölgyet szeretnél.
2022. máj. 15. 05:04
 29/39 anonim ***** válasza:
28 as vagyok, ezek mind való életből megismert emberek, eddig még sosem regeltem társkeresőre, tehát ők a gimi,egyetem, munkahely, sport, bolt, busz, szomszédság, kávézó -ból megismert férfiak, nem online kezdődött az ismertség.
2022. máj. 15. 05:09
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

"Kérdező, gyűjtsd a kávépénzt és a bátorságot, ha hölgyet szeretnél."

Ezt adom, bár a kávéra nincs kifejezetten szükség, és a bátorságra is csak alig

Elég annyi hogy felhívsz egy prostit, kifizeted és kész, van nőd egy órára. Kezdeményezned sem kell. Átlag alatti férfiként úgysem érdemes kezdeményezni

2022. máj. 15. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!