Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy nő nem hajlandó kezdeményezni?
Vannak kivételek, de sok nő szerintem azért nem akar kezdeményezni mert:
1. Nem mer, és fél a visszautasítástól.
2. Azon felül hogy nem mer, nem is tud, mert többségben a férfiak tudnak jól flörtölni, a nők pedig csak mennek ilyenkor az árral, és ezért működik.
3. Eleve úgy van vele hogy a férfi dolga, de ha egy nő nagyon vonzódik egy férfihoz akkor nem így áll hozzá, és megpróbál minden követ megmozdítani a maga képességei szerint.
Nalam az hogy aki arra nem veszi a fáradtságot sem hogy kezdemenyezzen, nálam az = nem kellek neki.
Az ilyentol mit akarjak mégis?
Én hóditsam, fűzzem vigyem moziba hogy kegyeskedjen velem lefekudni, vagy mit?
#1 Aha, persze... Sokszor a férfiakkal is ez van, de bezzeg a nők akik 90%-ban meg sem próbálják, ők nem azért mert nincs bátorságuk.
Mondjuk egy nőt eleve sokkal kevesebb eséllyel utasítanak vissza.
Igy is egyetlen srác volt eddig akire en kerestem rá en hivtam fel en hivtam el(régi ismerősöm)aztán összejöttunk, azota is röhögve vágja a képembe, hogy én szedtem fel őt.
A gyerekeink elott is ezzel égetne állitom. De nem lesz;)
4 nem utasitanának el valoban. Nem is ez a bajom.
Hanem nem veszi a fáradtságot sem értem hogy egyaltalán leszolitson vagy bármi udvaroljon. Azaz neki 8 hogy vagyok e neki vagy nem.
Es olyan pasival akinek 8 hogy megkap e, ha nem, az is mindegy, nem akarok lenni egyszeruen.
#2 Mert mi vagy te valami trófea?
Nem kell hódítani, se fűzni, csak kimutatni a szimpátiádat. Ha te mész oda hozzá beszélgetni abba még nem rokkansz bele. Vagy igen?
#6 De akkor ezek szerint neked is 8 hogy ő van e neked vagy nincs.
Neki miért kell több melót belefektetni mint neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!