Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők (25 alattaiak), ti hajlandóak vagytok közösségi oldalon (fb, insta stb) ismerkedni, ha ott kezdeményez egy számotokra tetsző férfi?
Ugyan kinottem a 25 éves korhatarbol, de volt, hogy ram írtak, de ugyan úgy megszivtam mint más esetben.
Úgyhogy nem ismerkedek így. Tavaly volt, hogy ram írt egy vad idegen, de normális stílusban. Neki valaszoltam lényegében egy bocs de nemet.
Én már csak élőben ismerkedek.
22/N
Nem szeretem, ha a swmmiből rámirkálnak valami szánalmas szép voltál és szeretnélek megismerni monológgal.
Ismerkedtem már meg úgy valakivel, hogy abban a csoportban, amiben aktívabb tag vagyok, kommentelgettünk és egy idő után úgy éreztük, hogy más erre nem kíváncsi annyira, ezért inkább chaten folytattuk. Vagy volt egy poszt, ami alá kommenteltem és az illető utána az adott témával kapcsolatban írt rám, ilyesmi. Ezek számomra is érdekes, értelmes beszélgetések voltak, amikből csak néhány üzenetváltással később lett ismerkedés. Azt gyűlölöm, mikor valaki egyből ismerkedni akar... Ember, azt sem tudod, hogy milyen vagyok, csak baszni akarsz a külsőm alapján, hogy kezdjek így veled beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!