Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy nő nem hajlandó kezdeményezni?
Vannak kivételek, de sok nő szerintem azért nem akar kezdeményezni mert:
1. Nem mer, és fél a visszautasítástól.
2. Azon felül hogy nem mer, nem is tud, mert többségben a férfiak tudnak jól flörtölni, a nők pedig csak mennek ilyenkor az árral, és ezért működik.
3. Eleve úgy van vele hogy a férfi dolga, de ha egy nő nagyon vonzódik egy férfihoz akkor nem így áll hozzá, és megpróbál minden követ megmozdítani a maga képességei szerint.
8.
Nem trofea vagyok hanem érző lény.
Aki nem akar engem, vagy akinek mindegy hogy en leszek e a parja vagy akármije, azt en NEM akarom.
En azzal szeretnék kapcsolatot, aki engem akar, akinek kellek, aki szeretne velem lenni. Akiben ez nincs meg, attol en nem akarok semmit. Nem kell.
"En azzal szeretnék kapcsolatot, aki engem akar, akinek kellek, aki szeretne velem lenni"
Ezt meg ugye abbol látom hogy kezdemenyez e.
Szerintem is rossz koncepció ez. Nők extrém válogatósak, ***átlagos*** férfiaknak meg kb. minden második nő tetszik (hisz ugye átlagos és szép nőből van a legtöbb).
Egyszerűbb lenne sokkal, ha nők válogatnának. Sokkal gyorsabb lenne a folyamat és nők sokkal ritkábban lennének egyedül várva arra az 1%-ra, aki tetszik nekik (ennek következtében meg férfiak is ritkábban lennének egyedül, most persze nem a csúcskategóriás kineztűekre gondolok)...
Tinderen ez már lényegében megvalósult, ezt kéne kiterjeszteni valahogy. Pl. megszabni, hogy minden férfi csak a saját szintjén próbálkozhat vagy akár teljesen megtiltani és hagyni, hogy nők válogassanak.
Utolsó már az is szűrő eleve, hogy mennyire férfi az illeto, hogy egyaltalán odaáll e a nő elé, vagy le se ejti.
Alap bizalom se lenne meg, hogy nem e más nő kell neki. Aztán kegyeskedik veled foglalkozni es ki tudja melletted vár jobbra akinel aztán meg kezdeményez érdekesmódon.
Elemezhetnénk ezt tovabb is
#11 A férfi az gondolom nem érző lény.
Neked az kell akinek kellesz, és aki akar téged, de neked amúgy senki nem kell nagyon. Ebben egy férfinak mi a buli?
Nekem olyan kell, akinek én kellek.
Exem is elso randi után nem adta nekem meg a számát sem...
Bezzeg később kapcsolatban mellettem más csajnak egyből megadta, nem kellett a más csajnak "pitiznie érte".
Hát köszke.
Szoval ahol egy nőnek kell hóditania, nem fordítva, rossz ómen alapbol.
Tudnak a férfiak kezdemenyezni, annál, aki számít vmit egyáltalán.
Azaz nem irtam olyat hogy senki.
De alap az az hogy egyaltalan akar vmit a ferfi tolem. Erre lehet csak epitkezni. A nem akarasra meg mindegyre nem lehet epitkezni.
#15 Könnyű a férfiakat megszégyeníteni ezzel a "mennyire férfi az illető" szöveggel ha neked nőként a kisújjadad se kell megmozdítanod.
Nekem már volt szerencsém olyan nőkhöz akik mertek kezdeményezni, vagy legalább határozottan kimutatni a szimpátiájukat.
Ezek után nekem biztos nem kell jégkirálynő aki nyereménynek hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!