Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok tényleg ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg ennyire nem jön be nektek ha leszólítanak az utcán viccesen, pl. ci ci cicc stb. ?

Figyelt kérdés
Mostanában megpróbáltam ismerkedni kicsit az utcán próbáltam több féle dolgot , rákacsintani , nyelvkinyújtás , vagy valami humoros dolgot odamondani pl. ci ci cicc de eddig nem jött össze semmi sőt legtöbbször hozzám se szóltak hiába próbáltam utána beszélgetést kezdeményezni
2022. máj. 11. 16:11
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Voltam már prostiknál régebben többször de most covid járvány óta féltem menni hozzájuk sok vendég miatt nehogy elkapjam
2022. máj. 11. 21:20
 32/36 anonim ***** válasza:
97%

"próbáltam több féle dolgot , rákacsintani , nyelvkinyújtás , vagy valami humoros dolgot odamondani pl. ci ci cicc"

Szegény, fogyatékosnak néznélek, aki lemaradt a csoporttól, mikor kiviszik őket sétálni... :D

2022. máj. 12. 09:22
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha az eddigi válaszok sem voltak elég meggyőzőek arra, hogy a hiba nálad van (mert bunkó vagy és a taplóságodat azzal akarod elkebdőzni, hogy a kudarcaidat a nőkre kened), te akkor sem érdemelnél barátnőt (de még csak alkalmi numerát sem), ha beteljesült incel utópiába illően hetente kisorsolnának random nyomoroncoknak.

Úgy viselkedsz ezzel a ciccegéssel, mint egy igazi pöts. Ki akarsz tűnni a tömegből? Sikerült. A legtöbb férfi nem olyan barom, mint te és a hozzád hasonló gyökerek.

2022. máj. 12. 09:55
 34/36 A kérdező kommentje:
Persze csak ha éppen nincs bmw vagy jó kinézet akkor hozzá se szólnak az emberhez úgy valahogy ki kell tünni ezek nélkül is
2022. máj. 12. 17:44
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszéltem, semmit sem fogtál fel abból, amit eddig írtak válasznak.
2022. máj. 12. 19:56
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
A párom, akivel lassan négy éve együtt vagyok, egy moziban dolgozott és a szüleinél lakott, mikor megismerkedtünk. És nem úgy ismerkedtünk meg, hogy az utcán rácsapott a fenekemre mint valami szatír vagy ci ci ciccezett mintha egy állatot akart volna magához hívni. Nem volt semmilyen kocsija sem. Nem is a külső a lényeg. Valameddig számít persze, de az nem azt jelenti hogy csak a hollywoodi színészekre hasonlító, kigyúrt macsók találnak nőt. Legyen ápolt, ne három naponta fürödjön, lehessen vele beszélgetni 5 percnél többet is, meg úgy hogy nem csak szexbotnak használ. Egy normális kapcsolat nem úgy fog kezdődni, hogy a potenciális partnerem kvázi szexuális zaklatást kísérel meg.
2022. máj. 12. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!