Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz ismeretlen lányokhoz odamenni ismerkedési, randizási céllal?
Ha a szokásos, "szia/bocsi, de nagyon szép a ...-ed, lenne kedved egyszer meginni valamit?" sablonnal indítasz, az sose fog működni.
Pláne, ha "bocs, hogy élek / ki vagyok éhezve" jellegű metakommunikációval társul.
Javasolt első körben azt figyelni, hogy egyáltalán észlel-e téged a lány, vagy ad-e bármi jelet. Ha nem, akkor már eleve esélytelen a dolog és csak zaklatni fogod. Ha jó napja van és jól nevelt, akkor a "van barátom"-mal koptat (akár igaz, akár nem), ha proli vagy rossz napja van, akkor durván fog koptatni...
Ha ez megvan, akkor pedig javasolt lazán 2-3 mondatot váltani, mielőtt a tárgyra térnél.
"Javasolt első körben azt figyelni, hogy egyáltalán észlel-e téged a lány, vagy ad-e bármi jelet. Ha nem, akkor már eleve esélytelen a dolog és csak zaklatni fogod. Ha jó napja van és jól nevelt, akkor a "van barátom"-mal koptat (akár igaz, akár nem), ha proli vagy rossz napja van, akkor durván fog koptatni..."
Ha jól nézel ki, észlelni fogy jeleket is fog küldeni, innentől bőven elég egy "Szia, nincs kedved meginni egy kávét, vagy valamit?"
Ha nem nézel ki jól és akkor is észlel esetleg, akkor meg olyan jeleket fog küldeni, hogy az élettől is elmegy az ember kedve, nemhogy megszólítani a nőt.
Ez ilyen egyszerű, ez van sajnos.
He, én is pont ennyi idős vagyok pont ekkora eredményekkel:)
De egész szép dolog ha ismeretlen (vadidegen) csajokat is fűzöl, viszont egyvalamit elég szépen elárul ez: nyilvánvaló hogy abszolút nem jössz be a csajoknak külsőre, ezért eleve teljesen esélytelen a csajozás. Ugyanis ha ilyen magabiztossággal tudsz csajozni nulla sikerrel, akkor garantálható hogy eleve esélytelen a külsőd. Üdv a klubban!
Dehogynem számít haver!
Így pontosan tudod hogy a kudarc nem a hozzáállásodból, hanem rajtad nem múló dolgon bukik el
Senki nem tehet róla hogy rondának születik
#5 vagyok:
Azért ne írd le magad, Kérdező! A spontán leszólítás (kivéve bulikon/szórakozóhelyen) a legkevésbé sikeres módszer, ott bőven kell bírni a visszautasítást. Nem szabad belőle messzemenő következtetéseket levonni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!