Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok tényleg ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg ennyire nem jön be nektek ha leszólítanak az utcán viccesen, pl. ci ci cicc stb. ?

Figyelt kérdés
Mostanában megpróbáltam ismerkedni kicsit az utcán próbáltam több féle dolgot , rákacsintani , nyelvkinyújtás , vagy valami humoros dolgot odamondani pl. ci ci cicc de eddig nem jött össze semmi sőt legtöbbször hozzám se szóltak hiába próbáltam utána beszélgetést kezdeményezni
2022. máj. 11. 16:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

mert a nők csak a kinézet alapján meg a pénz alapján ítélnek azért ha egy ferrariból csinálnám ezt akkor mindegyik egyből beszélgetni akarna meg máshogy reagálna

2022. máj. 11. 16:31
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, akkor is a hideg rázná őket. Max az aranyásók ugranának, de azok sem maradnak örökre.
2022. máj. 11. 16:34
 13/36 anonim ***** válasza:
93%
Hú, szóval nem vágódik hanyatt egy nő sem egy vadidegen hapsi cicázásától, akkor biztos az a gond, hogy nem Brad Pitt ciccezik nekik egy milliárokat érő kocsiból.
2022. máj. 11. 16:36
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
#11: Azt a verziót még nem próbáltad, hogy: ' Bocs, van egy perced? Borzasztóan megtetszettél nekem, eszméletlen szép az arcod( hajad, kisugárzásod, babám füle, de nem a melled megy a feneked) nem lenne kedved/időd egy kávéra?' Ezzel valóban kitünhetnél a tömegből!
2022. máj. 11. 16:36
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy építkezésen a munkások csinálják ugyanezt minden arra sétáló nőnek, vajon miért nem dönt egyik sem úgy, hogy összeáll valamelyikkel? Nem, nem azért mert csóró munkások, hanem mert undorító amikor valaki füttyög, cicázik, meg odaszól hogy csinoska vagyok. Csak az jár a fejemben, hogy minél gyorsabban elhúzzak a közelükből, és legközelebb talán más útvonalat is használok csak hogy ne lássanak megint.
2022. máj. 11. 16:39
 16/36 A kérdező kommentje:
Az más ha ott a melósok csinálják azok csak heccből csinálják stb én csak figyelemfelhivásból
2022. máj. 11. 16:41
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a "ci ci cicc" szöveggel csak szükségtelenül világgá kürtölöd, hogy kanos vagy
2022. máj. 11. 16:43
 18/36 A kérdező kommentje:
jó hogy kanos vagyok ha nem kapok szexet már évek óta ez egy ördögi kör
2022. máj. 11. 16:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
#18: Te a kanosságtól bunkó vagy! Na, ez az ördögi kör.:(
2022. máj. 11. 16:50
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Az addig oké, de egy idegen nő sem fog lefeküdni veled arra, hogy "ci ci cicc". A 14-es pl jól megírta, mit kellene ehelyett csinálnod/mondanod.
2022. máj. 11. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!