Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy még soha nem volt barátnőm, most akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be. Introvertált,csendes,visszahúzódó,félénk természetem van. Keveset beszélek, meg igazából alig van valaki akivel tudnék beszélgetni mert meghúzódom a háttérben és elfoglalom magamat a kis világomban. Már tinédzser koromban éreztem,hogy nekem sohasem lesz barátnőm. Akkor is csak néztem és álmodoztam a lányokról de odamenni nem mertem egyikhez sem mert nem vagyunk egy súlycsoport,túl jók voltak hozzám, nem vagyok méltó hozzájuk. Úgy éreztem nem érdemelnék meg egy lányt sem. Amiatt gondolom ezt, mert nem nézek ki olyan jól saját belátásom szerint. A tükörben amikor látom magamat nem érzem úgy,hogy vonzó lennék a női nem számára.

2022. máj. 9. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

20

Nem feltétlen, van akinek jól áll. Meg esetleg változtathatsz stílust, kezdj hordani terepszínű ruhákat, baseball sapkát, ez párosítva a kopaszsággal meg némi izommal adhat olyan katonás külsőt, ami bejöhet egyes nőknek. De ez csak egy ötlet..

2022. máj. 9. 23:03
 22/28 anonim ***** válasza:
96%

Értem hogy félsz, de most őszintén ki nem fél élete során? Vagy te hogy gondolod, hogy valaki úgy születik, hogy neki semmi se nehéz, semmi se okoz parát? Én lány vagyok, és csendes, visszahúzódó voltam pici korom óta, de ez nem kifogás. Szerinted érdekel valakit, hogy te úgy csinálsz dolgokat, hogy közben rettegsz tőle? Nem, csak csináld, aztán legközelebb már egy fokkal kevésbé lesz ijesztő.

Egyáltalán volt már okod félni? Léptél már ki a komfort zonadbol? Mert ha egész életedben a kis világodban maradsz, sosem lesz teljes életed. Habár néha én is elbújok, és annyira nagyon kényelmes, nincs benne semmi ijesztő, semmi rossz, de izgalom sincs, és nem érzed hogy élsz.

Már régen is érezted, hogy sosem lesz barátnőd? Ne szorakkoz már, próbálkoztál valaha? Vagy csak elkönyvelted, hogy neked olyan rossz életed lesz, mert olyan csúnya vagy?! Menjél oda lányokhoz, és beszélgess velük, máskülönben teljesen fölöslegesen jössz vissza időközönte ha semmin se változatsz.

Ha nagyon nem megy keress fel pszichológust, tud neked segíteni, nem gáz egyáltalában, szerintem sokkal gazabb ha csak vársz a csodára, de nem teszel érte semmit. Sok sikert! :)

2022. máj. 9. 23:50
 23/28 anonim ***** válasza:
96%

"Léptél már ki a komfort zonadbol?"

Nem tette, és esze ágában sincs, ez egyértelműen kiderült a sok száz válaszos korábbi kérdéseiből.

2022. máj. 10. 00:29
 24/28 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Négy évvel ezelőtt már megtettem. Összeszedtem minden bátorságomat és odamentem egy lányhoz. Elbeszélgettünk de folyamatosan úgy éreztem,hogy én nem vagyok hozzá még annyira sem méltó,hogy beszélgessen velem. Ezért inkább többet nem kerestem. Utána egy másik lány jött oda hozzám, vele is beszélgettem bár nagyon kellemetlen volt hiszen szó szerint letámadott. A beszélgettünk után felajánlotta ,hogy szívesen találkozna még velem. Mivel mindig is kellemetlenül éreztem magamat a nők közelében és megvoltam róla győződve, hogy undorodnak tőlem ezért őt is elkerültem amennyire csak tudtam.
2022. máj. 10. 06:16
 25/28 anonim ***** válasza:
31%

Ha szexelni akar az exevel gondolod hogy úgy és akkor csinálná amikor az anyja is ott van?

Gondolom mivel sérült a gyerek speciális igényei vannak és apuka nem tudja kezelni egyedül a gyereket.

2022. máj. 10. 07:44
 26/28 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy írod is magadrol ronda vagy! Akkor mi a fennért nem keresel egy ronda - dagadt nőt?

Jah hogy neked rondaként kellene jó csaj ? Ezzel a felfogással itt leszel 10 év múlva is ! Sikertelenül

2022. máj. 10. 11:24
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
#24: egészségedre. De ezentúl minket szíveskedjél megkímélni attól, hogy mit érzel / éreztél, mi már épp eleget foglalkoztunk vele, sajnos messze többet is, mint kellett volna.
2022. máj. 10. 14:33
 28/28 A kérdező kommentje:
A fejem tetejére is állhatnék abban is megtalálnád a hibát.
2022. máj. 10. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!