Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy még soha nem volt barátnőm, most akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be. Introvertált,csendes,visszahúzódó,félénk természetem van. Keveset beszélek, meg igazából alig van valaki akivel tudnék beszélgetni mert meghúzódom a háttérben és elfoglalom magamat a kis világomban. Már tinédzser koromban éreztem,hogy nekem sohasem lesz barátnőm. Akkor is csak néztem és álmodoztam a lányokról de odamenni nem mertem egyikhez sem mert nem vagyunk egy súlycsoport,túl jók voltak hozzám, nem vagyok méltó hozzájuk. Úgy éreztem nem érdemelnék meg egy lányt sem. Amiatt gondolom ezt, mert nem nézek ki olyan jól saját belátásom szerint. A tükörben amikor látom magamat nem érzem úgy,hogy vonzó lennék a női nem számára.

2022. máj. 9. 22:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Hányszor is mondtuk, hogy menjél terapeutához?
2022. máj. 9. 22:35
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
#10: ronda, mivel kopasz.
2022. máj. 9. 22:35
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
2022. máj. 9. 22:37
 14/28 A kérdező kommentje:

Rengetegszer mondtátok.

Azért mert kopasz vagyok akkor már rögtön ronda is leszek tőle?

15/28 anonim ***** válasza:
100%

9

Hát akkor nem a külsővel lesz gond..a szociális képességeidet próbáld meg fejleszteni valahogy, járj minél többet emberek közé, gyakorolj tükör előtt, ha még sulis vagy vállalj valamilyen előadásokat stb.

16/28 anonim ***** válasza:
41%
Ronda vagy, fogadd el. Ronda nők tárt karokkal várnak. Itt is van pár.
2022. máj. 9. 22:38
 17/28 A kérdező kommentje:
A januári kérdés valóban az enyém. A 2018-as csak egy minta volt ehhez a kérdéshez.
2022. máj. 9. 22:39
 18/28 anonim ***** válasza:
35%
#14: 24 évesen a kopaszság qrva rondának számít.
2022. máj. 9. 22:39
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

És azóta mi változott? Szebb lettél vagy miért kérdezed megint ugyanazt? Ronda nőknél van esélyed, ha ronda vagy. Félénkség meg kurvára irreleváns nőknek. Ha jól nézel ki és magabiztos vagy, akkor azért vagy cuki, hameg félénk akkor azért. Csak a kinézet számít. Törődj bele. Nők között is van ronda szép számmal, ők se tudnak mit csinálni csak beletörődni.

2022. máj. 9. 22:42
 20/28 A kérdező kommentje:
#18: Ez viszont akkor nagyon szomorú.
2022. máj. 9. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!