Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok Magyarországon akkora társat,amekkora a vágyam?
Az extrém nagy méretű nők vonzanak csak.Imádom az óriási idomokat,a hatalmas méreteket.A vágyam egy 200 kg körüli kedves,ápolt hölgy.
Már sok helyen próbálkoztam a kereséssel,sajnos sikertelenül.
Bármilyen segítő szándékú válasznak örülnék.
Sportos,normális férfi vagyok.Ilyen az ízlésem.....
22
A kérdező évente kb. 20-30 kérdést ír ki (évek óta), csak nagyon leleményesen mindig más megközelítéssel.
Én már priviben is megírtam neki, hogy bár nehezen értem meg, de azért valamennyire nyilván megértem. És javasoltam, hogy menjen ki Amerikába. Azt nem akar. Mert nem tud angolul. Mondtam, hogy tanuljon meg. Azt nem.
Tehát az a válaszom, Kérdező, hogy NEM, Magyarországon NEM FOGSZ TALÁLNI ilyen nőt.
Nem olyan egyszerű kimenni Amerikába.Jól érzem magam Magyarországon,s hiszek abban,hogy itt is találok nekem megfelelő párt.Tudom,hogy vannak nálunk is ekkora nők,nyílván sokkal kisebb számban,mint Amerikában.
Ha találok ilyen hölgyet,nem fogok kiírni erre vonatkozó kérdést.
25
És évek óta nem találsz. 10 év múlva lehet, hogy fel sem fog már állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!