Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem Magyarországon megtalálni az akkora társamat,amekkora az álmom?
Az a vágyam,hogy találjak egy extrém nagy méretekkel rendelkező/170-180 kg+-os/ intelligens, kedves hölgyet. Sportos férfi vagyok,s csak az ilyen testalkatú nők vonzanak,ők tetszenek.Talán a gyakorin van fent ilyen hölgy.
Privátban is nyugodtan írhat,aki szívesen ismerkedne.
Szerintem egyszerűbb lenne egy átlagos duci csajt keresni akin látszik hogy hízásra hajlamos és felhízlalhatnád.
Azért 180 kg az pénzbe kerül ahhoz enni kell rendesen.
Miért lenne igénytelen? Számtalan oka lehet annak,ha valaki ekkora.Hormonális problémák,pszichés gondok stb. Nem értem miért gondolják sokan azt,hogy az a nő,aki extrém túlsúlyos,az igénytelen,ápolatlan?
Szerintem egy 200 kg körüli nő is lehet ápolt,csinos,igényes.
"Szerintem egy 200 kg körüli nő is lehet ápolt,csinos,igényes."
Egy 170-200 kilós ember beteg. Lehetősége sincs, hogy csinos legyen, ha járni is alig (vagy egyáltalán nem) bír. Ha te a saját szexuális vágyaidat a másik ember egészsége fölé helyezve hozzájárulsz eennek a kóros állapotnak az előidézéséhez és/vagy a fenntartásához, az nagyon felelőtlen és önző dolog, és most finoman fogalmaztam.
A parafíliáddal menj szexuálpszichológushoz.
"Szerintem egy 200 kg körüli nő is lehet ápolt,csinos,igényes."
Nem, nem lehet. Minden dagadt ember ápolatlan, ronda, igénytelen.
Már többször leírtam ezen az oldalon:volt 192 kg-os kedvesem,bejárt dolgozni,főzött,takarított,sétáltunk stb.A vérképe jobb volt,mint az enyém./88 kg vagyok/ Az egy óriási tévhit,hogy egy 200 kg-os ember mozgásképtelen.Nyílván nem tud futni,hamarabb elfárad,de nem életképtelen.
Aki nem tud mozogni,az már közel 300 kg.
Amúgy az exem mindig ápolt volt,jó illatú,igyekezett csinosan öltözni.
Akinek nem tetszenek a kövér nők,nyílván nem találta volna csinosnak.
Számomra az volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!