Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok Magyarországon akkora társat,amekkora a vágyam?
Az extrém nagy méretű nők vonzanak csak.Imádom az óriási idomokat,a hatalmas méreteket.A vágyam egy 200 kg körüli kedves,ápolt hölgy.
Már sok helyen próbálkoztam a kereséssel,sajnos sikertelenül.
Bármilyen segítő szándékú válasznak örülnék.
Sportos,normális férfi vagyok.Ilyen az ízlésem.....
Ez a fétis egy hülyeség.Csak olyannal tud ismerkedni,akinek tetszik.
Akkor soha nem fog ismerkedni? Annak nem válaszolhat,aki sovány nőt keres......
Amúgy már a csapból is a fétis folyik.Lassan már minden ember fétises lesz.
13
Csúsztatás.
A férfiak testi ereje mindig is vonzó volt a nők számára, márpedig a magasság az erő egyik fokmérője, amellett roppant esztétikus.
Nem tudom, hogy evolúciós szempontból 200 (!) kilósnak lenni miért előnyös?
Nem sértésnek szánom, kérdező.
#15 Nincs itt semmiféle csúsztatás. Az egyiknek a 180 centis srácok jönnek be, a másiknak a 200 kilós csajok, a harmadiknak meg a szőke hajú lipstick leszbikusok.
Nem látom be, hogy ugyan miért lenne bármelyik megvetendőbb vagy előbbre való, mint a többi.
15
"Nem látom be, hogy ugyan miért lenne bármelyik megvetendőbb vagy előbbre való, mint a többi."
"...180 cm feletti srácokra bukó tucatlányokkal"
EPIC LOL :D
A magas férfiak nem azért vonzóak mert a hülye nőket megtévesztette a média, hanem mert MINDIG IS vonzóak voltak. Pontosan ahogy a kerek fenék - telt mell kombó a nőknél.
És pont hogy nem én vagyok az, aki lekezelően beszél az emberek ízléséről. Még a kérdezőéről sem, pedig az elég extrém.
18
"És pont hogy nem én vagyok az, aki lekezelően beszél az emberek ízléséről. Még a kérdezőéről sem, pedig az elég extrém."
"Nem tudom, hogy evolúciós szempontból 200 (!) kilósnak lenni miért előnyös?"
EPIC LOL :D
19
Kontextus, barátom, kontextus. És némi szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!