Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy könnyűvérű lányt akar magának kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez nálam olyan lehet mint a lányoknál, hogy rossz fiút akarnak megszelídíteni. Én bennem mindig az van, hogy a "rossz" lányok is lehetnek hűségesek, ha minden jó. Van bennük valami megmagyarázhatatlanul izgalmas. Még exprostival is szívesen lennék, nincs abban semmi. Mindenki megváltozhat. Én nem ítélek el egyetlen lányt sem.
2022. máj. 7. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit kell tartani? Ezt sose értettem 😄 Az nem gond, ha neked nem kell “ilyen” lány, de ezt a tartás dolgot hagyjuk már. És miért csak a nőnek legyen “tartása”? Ő nem élvezheti a szexet csak a férfiak?

2022. máj. 7. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy nem elvezheti a szexet de mondjuk ne adja mar magat oda minden jott ment alkoholista ciganynak meg csovesnek putris korulmenyek kozt. Erre ertem a tartast. Ezen felul ferfikent ugyanugy elitelem azokat a ferfiakat is akik esetleg atverik a noket megbantjak es hazudoznak.
2022. máj. 7. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Értem, azokat én is , de akik szabadon szexelnek azzal akivel szeretnének azokat nem. És nem odaadja magát a nő sem, hanem kölcsönösen élvezik a szexet.
2022. máj. 7. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem epp az elozo honapokban volt olyan hogy megkeresett egy no azzal hogy jol nezek ki talalkozzunk. Randizgattunk 4 honapig talalkozgattunk igaz ritkabban parszor lefekudtunk erre elhitette hogy komoly kapcsolatot el birna velem kepzelni. Csinaltunk par kozos programot elkezdett fontos lenni nekem, erre a vegen kiderult hogy mig velem volt addig kitudja hany pasival fekudt ossze. Es hazudozott a vegletekig es siman vegignezte ahogy energiat fektetek a kapcsolatba. Tobb pasia volt egyszerre. Na ez a gusztustalan. Ilyenekre ertem
2022. máj. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!