Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit tartanátok könnyűvérűnek?

Nekem az, hogy valakinek sok szexuális partnere van még nem könnyűvérűség. Hogyha ezek olyan férfiak akik nem csak egy ostoba ürítőzsáknak nézik akkor hajrá, tök jó. Simán lehet úgy alkalmizni, hogy amúgy megvan a kölcsönös tisztelet, emberileg megfelelően állnak egymáshoz. És persze megfelelően védekezik. Persze ehhez az is kell, hogy megfelelően válogasson, ne legyen mindegy neki, hogy kivel fekszik le. Úgy fekszik le valakivel, hogy legalább normálisan elbeszélgettek előtte stb.
Nekem a könnyűvérű inkább ez, amikor tök mindegy neki csak fsz legyen. Amikor nem érdekli, hogy a másik szarba se nézni, nem érdekli, hogy totál lúzer a pasi, hogy nulla tiszteletet mutat felé stb. Lefekszik bárkivel aki ráír, hogy sziamizu vagy megdícséri a haját.
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valakinek sok alkalmi partnere van, ez alapjában véve nem könnyűvérűség ha normálisan válogat és legalább a kölcsönös tisztelet megvan közöttük.

Aki belemegy egy szexkapcsolatba.
Az nem érdekel, hogy hány párja volt és hogyan élte ki a szexualitását, amíg az nem csak testiségről szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!