Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak dicsőséges, hogy a barátnőjükön már átment a fél város?
Ennyire nem érdekli őket vagy mi?? A pasik maguk mindent lehetőséget kihasználnak, hogy megfektessék a nőket, alap már első randin széttenni nekik a lábakat, vagy ha nem akkor kuka, ők meg felnőtt fickók, nem fognak várni. Nekik már pár hetet várni is szenvedés, mert ők ugyebár nem hülyék.
Ha hosszútávra szereznek nőt, akkor se érdekli őket hogy hányan pasinak volt már meg. Mert az az ő dolga, másnak nincs köze hozzá. Biztos dicsőséges számukra, hogy ilyen nő szüljön nekik gyereket.
1. Nem tudom, te milyen férfiakkal ismerkedtél eddig, de nagyon el vagy tájolódva. A valamire való férfiak egyáltalán nem ilyenek.
2. Nem dicsőség, de mégis mi közöm lenne ahhoz, hogy egy láynak akivel előtte soha semmi nem volt köztünk hány szexuális partnere volt? Ha 5 volt akkor 5, ha 10 akkor 10, ha 20 akkor 20. Én elfogadnám ezt, mert nincs hozzá közöm és az én szememben nem ez határozza meg, hogy ki milyen ember.
Amúgy de, kurvára számít. Sajnos többször ezért akadt meg ismerkedésem az utóbbi időben, mert amikor ilyen téma szóba jött a lánnyal, olyan számokat mondott, hogy nekem az már nem fér bele. Sőt, volt aki büszke is volt rá. Nem tudom elképzelni egy huszonéves nőről aki mondjuk eddig 50 férfival volt, megkomolyodjon és mostantól csak egy férfi mellett tegye le a voksát.
31/f
6 *Nem tudom elképzelni egy huszonéves nőről aki mondjuk eddig 50 férfival volt,
Én 0-1 milliót szoktam mondani-ez most sok vagy kevés szerinted?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!