Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak dicsőséges, hogy a barátnőjükön már átment a fél város?
Ennyire nem érdekli őket vagy mi?? A pasik maguk mindent lehetőséget kihasználnak, hogy megfektessék a nőket, alap már első randin széttenni nekik a lábakat, vagy ha nem akkor kuka, ők meg felnőtt fickók, nem fognak várni. Nekik már pár hetet várni is szenvedés, mert ők ugyebár nem hülyék.
Ha hosszútávra szereznek nőt, akkor se érdekli őket hogy hányan pasinak volt már meg. Mert az az ő dolga, másnak nincs köze hozzá. Biztos dicsőséges számukra, hogy ilyen nő szüljön nekik gyereket.
11-es, őszintén egészségükre.
Most egy vidéki kisvárosban, de 18-27éves korom között pesten éltem.
Engem tényleg nem zavar ha valaki így kiéli magát. Nem szidom érte vagy ilyesmi. De én nem ilyen nőt szeretnék páromnak. Ennyi döntési jogom had legyen.
12 *. Az átlag húsz éves lány olyan 2-3
Aha-szorozd be:D úgy 10-el egy világinál
Van azért itt félreinformálás rendesen.
Nem akarok itt a statisztikákkal dobálózni, de én is úgy gondolom, hogy manapság mondjuk egy 20 éves lány már túl van 2-3 fiún (szex is) ez mondjuk olyan 40-50% tehát legyen 10 lányból (20 éves) 4-5 már volt 2-3 fiúval, persze hozzátenném, hogy ebből minimum 1 komoly kapcsolatban történt, tehát a másik kettő valószínűleg csak "alakulgatott" de nem lett belőle több egy két "légyott"-nál.
A fiúknál ez az az arány olyan 10 fiúból (20 éves) 2-3 aki már volt 2-3 lánnyal. Hiába mondanak mást, a lányok átlag 15 évesen vesztik el a szüzességüket a fiúk átlag 16-17 évesen, mert ugye a kapcsolatban általában a fiúk az idősebbek, tehát egy 15-16 éves lány már minimum volt 1 fiúval, de ez természetes.
Aztán vannak azok akik mondjuk 18 éves korukra már voltak 8-10-15 (!) fiúval szexuálisan, általában őrá szokták mondani, hogy átment rajta a fél város, szvsz r*bancnak hívják az ilyet, ami igaz is.
Ennél is van durvább, de ezek már ritkaságszámba mehetnek, gondolok itt a 15-16 éves lányokra akik már voltak 5-6 (!) fiúval volt amelyik egyszerre kettővel is (!) ők vannak valószínűleg kevesebben. Viszont egyre növekszik a számuk.
A férfiaknak pedig azért "nem számít" mert sokunknál sajnos ( a hormonok miatt is) játszik az, hogy mindegy csak lyuk legyen. Nem mindenki, de itt viszont többségben vannak akik csak "arra" mennek, ez tény, pedig én is fiú vagyok és én is gondolom így néha. Ez az igazság. 😕
Úgy érzik jól magukat. Keress te is olyan társaságot, ahol hozzád hasonló emberek vannak és nincs probléma. Baráti körben a nők 2-3 hapsival voltak, minddel komoly kapcsolatban (vagyunk olyan viszonyban, hogy elmondanák a fél várost is)
Ami meg engem illet, én simán vártam 3 évet is egy randira, és annyira csak megfektetni akarom a nőket, hogy 30 felett se voltam még senkivel.
Haveri társaságban is vagy évek óta egyedül vannak és nem "kalandoznak" összevissza, vagy 3-5-10 éves kapcsolatokban a párjukkal.
Szóval nem csak egy féle embertípus létezik. Ha téged zavar akik körbevesznek, akkor válts társaságot. A barátaid te magad válogatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!