Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok ki honnan ír megye város?
Figyelt kérdés
Vagytok társkeresőn ?
Ha igen véleményed?
Ha nem miért nem?
2019. dec. 25. 14:44
1/6 anonim válasza:
Egy hete vagyok kb, olyan helyen vagyok ahol a lánynak kell kezdeményeznie, hogy ne vesszen el a match, így nem zaklatnak annyian, mint tinderen de amúgy itt is sokan írnak + buliban ismerkedem ha épp nem akarnak szétszakítani😄
Nem sokáig leszek fent, max egyéjszakásra vannak külföldiek, többiek meg kb ott élik az életüket. Társasági ember vagyok, igénylem azt hogy menjek valahova egyedül, kapcsolatban, nem akarok otthon ülni mindig.
Ja amúgy 19, bp
2/6 anonim válasza:
Bumble az app neve, mielőtt még még többen írtok ezzel kapcsolatban😄
3/6 A kérdező kommentje:
Déli részről valaki ?
2019. dec. 25. 15:53
4/6 anonim válasza:
Miért van az, hogy minden nő budapesti, aki társat keres? Északkelet magyarországi vagyok, minden nő minimum 100Km távolságra van....
5/6 A kérdező kommentje:
Nyugi Csongrád megyeből se reagálnak 🤔
2019. dec. 25. 19:15
6/6 anonim válasza:
#1 szexista app
de gondolom a sok palika ott is áll sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!