Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy könnyűvérű lányt akar magának kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem tudom ez nálam olyan lehet mint a lányoknál, hogy rossz fiút akarnak megszelídíteni. Én bennem mindig az van, hogy a "rossz" lányok is lehetnek hűségesek, ha minden jó. Van bennük valami megmagyarázhatatlanul izgalmas. Még exprostival is szívesen lennék, nincs abban semmi. Mindenki megváltozhat. Én nem ítélek el egyetlen lányt sem.2022. máj. 7. 11:49
1/14 anonim válasza:
Feltehetően hűsègesebbek is, hiszen már kièltèk magukat
2/14 anonim válasza:
Nem értem, miért ne lehetne amúgy hűséges, aki sok emberrel volt. Attól még nem kellett egyet sem megcsalnia, egynek sem hazudnia.
3/14 anonim válasza:
En ezt cafolom. Akinek olyan a vere az max ideig oraig szeliditheto meg nobe foleg. En nekem akarhany konnyuveru lannyal volt szexualis kapcsolatom es akartam toluk valami komolyabbat, nem csak hogy mellettem nem maradtak, hanem utanam is havi szinten valtogattak a ferfiakat, volt akinek gyereke is szuletett, es mar a gyerek apja sincs meg neki. Volt egy szep barna haju lany aki a jokepu orvos ferjet csalta meg velem ugy hogy a ferjnek sajat haza sajat kocsia egzisztenciaja mindene megvolt. Mind ezt 4 honap hazassag utan. Aztan lement a balatonra, ott meg egy pincergyerek dugta meg. Vegul a ferj kirugta. A pasik ilyen szempontbol hamarabb valtoznak mert a tesztoszteron lejjebb csokken letudnak nyugodni de ha egy no ilyen beallitottsagu en nem gondolnam hogy leallna hosszutavon. K...abol nem lesz szalonna.
4/14 anonim válasza:
Én meg a hármast cáfolnám:) mindenre van ellen és mellette példa. Én pl kiéltem magán 20on évesen és amióta “lenyugodtam”, nem vágyok kalandokra és hűséges kapcsolatban elek.
5/14 anonim válasza:
4 es. Nem azokkal a nokkel van a baj akik mondjuk fiatalon valtogatjak a partnereket, hanem azzal aki hazudik, atveri a masikat, es mondjuk egyszerre tobb pasival fekszik le. Na az a gusztustalan
6/14 anonim válasza:
Te csak egy kur
vas kinezetu nagypofaju not akarsz akit mindenki meg akar dugni, de csak a tied legyen.
7/14 A kérdező kommentje:
6 Igen, és? :D
2022. máj. 7. 14:02
8/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha nem prosti, aki erzelmek nelkul anyagi haszon remenyeben tud dugni, akkor nem fog osszejonni. Az ilyen pasik hatarozott, kemeny fickot akarnak, aki nem hagyja magat alazni. Te az a fajta nyomi vagy, aki a dominakat szereti, mert attol erzi magat valakinek, ha rafigyel egy olyan no, aki nem tartja fontosnak ot. A figyelmet akarod egy olyannak aki valojaban elutasit es okkal. Azt hiszed ha magadra tudod vonni a figyelmét, az majd a gyengeseged, nyomisagod eltunteti.
9/14 anonim válasza:
Akinek krva a vére, az olyan is marad. Legfeljebb a stabil kapcsolat mellett fogják szúrogatni, ha ahhoz támad kedve. Ismerek ilyen nőt, fiatalon félévente váltogatta a fiúkat, mert senki nem bírta a tempóját. Később elvette egy jómunkásember, aki nem a legfényesebb izzó volt a készletben. Mellette is volt pár kalandja állítólag, de nagyon ügyesen csinálja, mert nem bukott le, csak a "rossz nyelvek" szerint maszekol.
10/14 anonim válasza:
Nem tudom de en akkor sem szivesen jonnek ossze olyannal akit huszoneves koraba hetente mas tolt a disco vecejebe meg egy barati kor vagy x ember atment rajta. Akarmennyire is mert engem is vonzanak a rosszlanyok sajnos, de en ugy gondolom hogy egy nonek mindig is kell annyi buszkesegenek es tartasanak lenni meg fiatalon is hogy ha esetleg elni akar es pasizni akkor is valogassa meg kivel es ha kapcsolatban van ( akar csak szexkapcsolat) akkor is legyen benne annyi hogy nem vag at es bant meg masokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!