Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a sok sikertelen férfivel?
Kar hazudni! Mindenki látja hogy rengeteg 25-40 közötti egyedülálló férfi van jelenleg. Olyanok akiknek eddig semmi kapcsolatuk nem volt. Max pénzért járt prostinàl vagy az se.
Nekik tényleg ez a magányos éket jut? Azért mert pl csak 175 cm. Vagy nem trendi 65 kiló hanem 100 ? Vagy nem jóképű. Vagy mert szakmunkás és érettségizett de nem tanult tovább. Ma meg mindenki fogyatékos aki nem diplomás. Vagy csak nettó 300 ezret keres de a legegyszerűbb amúgy jószándékú nőnek is elvárása már a 600-700 ezer nettó vagy el hajtja őket!
Nem tudom Te is hol a fenébe élsz...?
Amúgy meg mi lenne? Egyedül marad, ez van és java részét erről saját maga tehet...persze könyebb mindenkit/mindent is hibáztatni.
N 30
A felmérések szerint a magány, intimitás hiánya mindenféle szívbetegségek kockázatát növelik és megrövidül a várható élettartam.
Csak sajnos nem 30-40 évet vesz el az életemből, hanem még biztos évtizedekig szenvednem kell. Elviselhetőbb lenne a hátralévő életem ha tudnám, hogy már csak nagyon kevés van hátra.
Talán egy későbbi generációnak már elérhetőek lesznek valósághű szexrobotok, vagy akár az érzésektől és vágyaktól is meg lehet majd szabadulni, nekem sajnos már túl késő lesz.
Jelenleg már azzal is ki tudnék békülni ha a futuramából az öngyilkos fülkék léteznének.
33F
Nem tudom milyen alapon képzelitek, hogy ha valakinek semmi öröm jutott ezen (vagy akár más) téren az életben, több mint egy évtizeden át, csak keserűség, megvetés és lelki nyomor, annak mégis hogyan maradjon vonzó személyisége.
És a lepontozást sem értem, miért ellenzik sokan az olyan alternatív megoldások fejlesztését, amik segítenék a hozzám hasonlóakat, anélkül hogy a többieket befolyásolná? Persze az onlyfans, meg insta-csajoknak pénzvesztéssel járna, mert ők abból élnek, hogy a férfiakat leépíti a társadalom.
De a többséget nem befolyásolná sehogy, sőt ők is nyerhetnének azzal, hogy nem próbálkozna náluk olyan aki amúgyis esélytelen.
33F
44: "több mint egy évtizeden át, csak keserűség, megvetés és lelki nyomor, annak mégis hogyan maradjon vonzó személyisége."
Úgy, hogy nem fullad bele az önmarcangoló, sarokban sírdogáló egojába az ember. Felkel és tesz érte azért, hogy jobb legyen. Ennek számos útja lehetséges. Pszichológiai (+szaki), spirituális módon is, akár...
Annyira sajnálom, hogy ebattam az életemből 20+ évet és nem kezdtem el magamat felseperni a padlórol hamarébb...
Ha rendben vagy magaddal, akkor az kívülről is tökre meglátszik, sokkal vonzóbb leszel ezáltal.
"Ha rendben vagy magaddal, akkor az kívülről is tökre meglátszik, sokkal vonzóbb leszel ezáltal."
Ez természetesen igaz, vonzóbb leszel de nem vonzó!
Azért ne tévessz meg senkit sem: attól hogy valaki kemény munkával egy kicsit javít a megjelenésén, attól a jelenlegi helyzetben még ugyanolyan képtelen lesz a helyzete mint azelőtt, mert a nők ugyanúgy le fogják tojni. Ugyanis nem elég vonzóbbnak lenni, hanem muszáj nagyon vonzónak lenni ahhoz hogy esélyed legyen a csajoknál.
A tinder korszak óta így van ez, és be nem tudja magyarázni senki sem hogy ez másképpen van. Szemem nekem is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!