Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a sok sikertelen férfivel?
Kar hazudni! Mindenki látja hogy rengeteg 25-40 közötti egyedülálló férfi van jelenleg. Olyanok akiknek eddig semmi kapcsolatuk nem volt. Max pénzért járt prostinàl vagy az se.
Nekik tényleg ez a magányos éket jut? Azért mert pl csak 175 cm. Vagy nem trendi 65 kiló hanem 100 ? Vagy nem jóképű. Vagy mert szakmunkás és érettségizett de nem tanult tovább. Ma meg mindenki fogyatékos aki nem diplomás. Vagy csak nettó 300 ezret keres de a legegyszerűbb amúgy jószándékú nőnek is elvárása már a 600-700 ezer nettó vagy el hajtja őket!
1. A szép nők megtehetik, hogy válogassank, ahogy a szép férfiak is (és miert is ne tennék)
2. Miért akarsz magadnak épp szép nőt? Miért nem a saját kategóriádban keresel?
Én még el is hiszem a sztorijaidat, ezért hunyorítva elfogadom a kutatómunka részét :D De miért nem csináltad úgy, hogy ledokumentálod (lehetne tényleg látni, hogy miről beszélsz), ez amúgy is önmagában érdekes téma lenne. De kár. :(
De tényleg, hogy definiálod a ronda/normális/szép lány kategóriát? :)
De sajnos még mindig nem válaszoltál a kérdésemre teljes mértékben.
Az >>>ÖSSZES<<< nőt megkérdezted?
"elkezdtem tenni a szépet pár lánynak csak hogy bizonyítsam nem az önbizalom/humor meg egyéb baromságok számítanak és simán meglehetett volna az összes ronda."
Pont most bizonyítottad be, hogy az önbizalom/rámenősség nagyon is számít! :D (Természetesen megint szépen kisarkítottad, hogy CSAK az... NEM, nem CSAK az, hanem az >>IS<<)
"Ha ennyire túl akarsz járni az eszemen, akkor mutass 1 olyat a való életből, ahol egy szép nő leállt egy rondával. Eddig ugyanis ilyet senki se tudott ;)"
Nem akarok én senkinek az eszén túljárni, de pont lenne kapásból egy ex-közeli munkatárs akit ha megnézel, nem hiszed el, hogy olyan kis helyes, aranyos párja van. Van már egy pici gyerkőcük, hármat terveznek. :D
Mert a ronda nők nem tetszenek és én is megtehetem, hogy válogatok, még azon az áron is, hogy akkor inkább egyedül maradok. Ronda nőket meg "meghagyom" a niemandoknak.
"Pont most bizonyítottad be, hogy az önbizalom/rámenősség nagyon is számít! :D (Természetesen megint szépen kisarkítottad, hogy CSAK az... NEM, nem CSAK az, hanem az >>IS<<)"
Tök ugyanazt csináltam, mint amikor szép nőkkel próbálkoztam. Nem lett több önbizalmam (mintha bármit is számítana), nem lett jobb humorom, nem lettem intelligensebb. Egyedül annyi történt, hogy a saját szintemen próbálkoztam és láss csodát, egyből játszi könnyedséggel összeszedhettem volna nőket.
"nem hiszed el, hogy olyan kis helyes, aranyos párja van"
Nem kell kiadnod idegeneket, de azt tudom mondani, hiszem, ha látom. És eddig én egy ilyet se láttam, pedig nem te vagy az első aki állít hasonlókat...
"Az >>>ÖSSZES<<< nőt megkérdezted?"
Az összes nőt nem, de az nem is kivitelezhető, ellenben neked csak 1 (azaz egy) példát kéne mutatnod, de nem fogsz tudni ;).
Ex pontozzatokleplz
Ritka egy irritáló alak vagy, de majd én válaszolok neked.
"definiálod a ronda/normális/szép lány kategóriát?"
Aki a többségnek tetszik az jó nő (még ha neked pont nem is).
Aki a többségnek nem tetszik, az nem jó nő.
Ennyi, ezt te agyalod túl.
"Az >>>ÖSSZES<<< nőt megkérdezted?"
Nem kell az összest megkérdezni, van olyan hogy reprezentatív mintavétel.
"Pont most bizonyítottad be, hogy az önbizalom/rámenősség nagyon is számít!"
Számít, de nem az dönt.
Ha nem jössz be a csajnak külsőleg, nem fogsz neki kelleni, akármit csinálsz akkor sem, max haver lehetsz.
Ronda nők más téma, ők nem nagyon tudnak válogatni, ezért lehet beérik veled.
26: Na várj... Tehát össze tudtál volna jönni normális (ja bocs, neked valszin ronda) lányokkal. Akkor mi is a bibi? Be tudsz csajozni, van annyi önbizalmad/humorod, akkor nem is értem... Ja, hogy neked valószínűleg az egekben lehetnek a felszínes igényeid, aham! Stimm :)
Megint visszatérünk arra, hogy nem próbálkoztál eleget. Feladtad X idő/alkalom után.
"Egyedül kinézet számít, ez alapján válogatnak nők." Ezt írtad ami borzalmasan nagy baromság. :)
Akkor döntetlen! :)
Na várj! Szüleim érnek? ;) Ja várj, tudom... A "párkapcsolati piac" még teljesen más volt akkor, meg blablabla. :DDD Most vagy apám volt piszok mázlis, vagy anyám volt vak, vagy megint jön a syntax error felirat, ha a te kis buborékodból nézzük a dolgokat, mert ha fejed tetejére állsz, akkor sem fogod tudni felfogni, megérteni, hogy bizony létezik ilyen! Evidens, hogy nem ez a domináns a statisztikai rengetegben, de van, létezik, fogadd el. :) Egyébként már beszéltem anyummal apámról. Apám nagy lázadó volt (sokat fiolozofált), hosszú haj, zenéltek haverjaival, autóbütykölés, bandázás, anyámat a személyisége fogta meg, 69-ben esküdtek (tudom, a párkapcsolati piac más volt akkor...) 70/74/78, csak sikerült három gyerek. :) 85-ben váltak azért, mert apám masszív alkesz és atomféltékeny volt már rá az utolsó pár évben. :) (Tudom, most rá fogod fogni arra, hogy kellett anyámnak csinos, szép leánynak/nőnek lennie, ő hibája, ezért lett egy kibírhatatlan fsz apám! jaja :D)
28: Az lehet, hogy én irritáló alak vagyok, de olyan dolgon akarsz vitázni, ami totál szubjektív. Plusz ezek a "minden nő/férfi" panelek.... :)
Értem én, hogy itt sokan el vannak keseredve és mindent rátolnak arra, hogy rondák... Azt közben észre sem veszik, hogy sokkal összetettebb ez az egész párkereséses izé... De nem, kiragadnak egy dolgot, azon pörögnek és egy olyan elbaltázott buborékból fröcsögnek ki, ami enyhén szólva is gyomorforgató... ::)
Sokkal könnyebb beülni egy ilyen fotelbe, mint tenni azért, hogy ne legyen úgy... Értek én mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!