Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a sok sikertelen férfivel?

Figyelt kérdés

Kar hazudni! Mindenki látja hogy rengeteg 25-40 közötti egyedülálló férfi van jelenleg. Olyanok akiknek eddig semmi kapcsolatuk nem volt. Max pénzért járt prostinàl vagy az se.

Nekik tényleg ez a magányos éket jut? Azért mert pl csak 175 cm. Vagy nem trendi 65 kiló hanem 100 ? Vagy nem jóképű. Vagy mert szakmunkás és érettségizett de nem tanult tovább. Ma meg mindenki fogyatékos aki nem diplomás. Vagy csak nettó 300 ezret keres de a legegyszerűbb amúgy jószándékú nőnek is elvárása már a 600-700 ezer nettó vagy el hajtja őket!

2022. máj. 6. 15:36
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg ez a magányos élet jut.
2022. máj. 6. 15:39
 2/46 anonim ***** válasza:
87%
Jaj hagyjuk már ezt. Nekem munkám sincs jelenleg. Nem vagyok egy adonisz, 180centi mellé 72 kiló. Most os randizgatom egy csajjal, őt sem zavarja, hogy nincs munkám. Tudja, hogy miért és hogy ez átmeneti. De előtte is volt több lány akivel randiztam, volt akivel több is volt. Az más kérdés, hogy olyat még nem találtam akivel igazan passzolnánk. Bár a jelenlegi lánnyal egész jól alakulnak a dolgok.
2022. máj. 6. 15:42
 3/46 anonim ***** válasza:
96%

3 lehetőség van:

1. Bedepiznek/(insertpaste pia/játék/drog stb)függők lesznek és vagy magányosak.

2. Vaagy, rájönnek arra, hogy ez nem magány, hanem egyedüllét és lehet kapcsolat nélkül is teljesértékű életet élni, ad absurdum boldogan is.

3. Ez ne legyen opció...

2022. máj. 6. 15:44
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
plot twist: A kettes pontból sokkal könnyebben kerülhetnek kapcsolatba, mint az első, de főleg a harmadik állapotban. :)
2022. máj. 6. 15:46
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtanulnak mitózis-al osztódni...
2022. máj. 6. 15:48
 6/46 anonim ***** válasza:
12%
Egyedül kinézet számít, ez alapján válogatnak nők. Ha valaki ronda, akkor ne akarjon átlagos vagy szép nőt, mert akkor egyedül marad. Ha nem hajlandó a saját szintjéről leállni nőkkel, akkor meg valóban egyedül marad. De az meg az ő döntése.
2022. máj. 6. 15:49
 7/46 anonim ***** válasza:
33%

Választhatnak hogy élnek egyedül vagy nem élnek.

Én találtam mást ami miatt érdemes élni.

Javaslom te is add fel és meny el prostihoz.

2022. máj. 6. 15:53
 8/46 anonim ***** válasza:
28%

"Mi lesz a sok sikertelen férfivel?"

Számomra nyilvánvaló: Kipusztulnak egész gyorsan, majdnem olyan gyorsan mint amennyi termelődik.

Az idősebb generációkban ezért fordul át a férfitöbblet nőtöbbletbe, mert a szerencsétlen "férgese" kihullik (akár a depi révén leépül, akár felköti vagy agyonlövi magát) és ez rengeteg férfi (és minimális számú nő) halálát jelenti ami meghatározza a nemek arányát is.

2022. máj. 6. 15:53
 9/46 anonim ***** válasza:
88%

6: "Egyedül kinézet számít, ez alapján válogatnak nők."

Megkérdezted az összeset? Ők mondták neked, vagy van esetleg valami olyan kutatómunka mögötte ami ezt alátámasztja?:)

2022. máj. 6. 15:54
 10/46 anonim ***** válasza:
88%

"Javaslom te is add fel és meny el prostihoz."

Javaslom hogy a helyesírásodat kicsit fejleszd mert übergáz, hacsak nem véletlen elírás.

Amúgy meg a prostizás nem tesz sikeressé. Én már csak tudom.

Bár egészen fontos dolog megtapasztalni a szexualitást ezáltal, de nem emel ki a sikertelenek közül

2022. máj. 6. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!