Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem fogok normális férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogok normális férfit találni?

Figyelt kérdés

Nagyon tudok ragaszkodni sajnos olyan emberekhez is akik nem érdemelnék meg..

Naiv vagyok kissé bár ezen próbálok változtatni..

Emellett az is a probléma velem ,hogy hűséges vagyok és könnyen megtudok bízni olyanokba akikbe nem kellene..

Volt már párkapcsolatom viszont nem azt kaptam amire vágytam volna...

Folyamatosan azok a pasikat vonzom akiket nem kéne..

Szeretnék már egy rendes párkapcsolatot ahol nincsen verés sem verbális bántás..

El vagyok keseredve úgy érzem néha, hogy nekem sosem lesz normális párom..

Ha megváltoznék szerintettek lenne esélyem egy normális kapcsolatra?

Ha nem lennék ilyen naiv és hiszékeny akkor megtalálnám azt akit én keresek?

2022. máj. 5. 22:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Nincsenek normális férfiak.
2022. máj. 5. 23:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a negatív tulajdonságokon kell először változtatnod, mert akkor ismét ezekbe beleesel. Kezdj el valamilyen küzdősportot.
2022. máj. 5. 23:01
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Vertek, verbálisan bántalmaztak? 😱

Ilyen emberekhez ragaszkodsz?

Hűha!

2022. máj. 5. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"nem lennék ilyen naiv és hiszékeny"

Mindenki a saját hibájából és a tapasztalataiból tanul a legjobban. Közhely, de így van. Az ellen sajnos nem fogsz tudni mit tenni, hogy ne érjenek csalódások. Egyedül amit csinálhatsz az az, hogy próbálod megismerni jobban a másikat és időt adsz a kapcsolat kialakulásának, mielőtt túlságosan is elkezdesz hozzá ragaszkodni. Illetve arra is rá kell jönnöd, hogy egyáltalán nem vagy köteles eltűrni azt, ha valami nem felel meg az igényeidnek.

2022. máj. 5. 23:08
 15/25 anonim ***** válasza:
30%

"Folyamatosan azok a pasikat vonzom akiket nem kéne.."

Nem, nem az van, hogy "vonzod" őket, hanem te választod az ilyen férfiakat. Tudod, mint amikor az itteni sikertelen pasiknak azt írják a saját kategóriájukban keresgéljenek és ne top modellt akarjanak. Neked is ezt kéne, nem a felső kategóriás, extrém jóképű (és gazdag) fuckboy-okat kellene csak észre venni.

"Szeretnék már egy rendes párkapcsolatot ahol nincsen verés sem verbális bántás.."

Ugye tudod, hogy egy rendes kapcsolatban ezek nem jellemző dolgok? Te tényleg hol keresgélsz? A cigánysoron vagy a táliboknál?

2022. máj. 6. 06:12
 16/25 Mathus ***** válasza:
89%

a kérdésre: a #12-esnek nagyon igaza van. az a hangulat/aura ami körülvesz, az "behívja" ezeket az embereket.

1.) tanulj meg nemet mondani BÁRMIRE ami nem tetszik, amit nem akarsz, hogy megtörténjen veled.

2.) van egy párkapcsolati alapszabály, hogy ne bizz valakiben jobban, mint amennyire ismered, ne támaszkodj rá jobban mint amennyire bízol benne, ne köteleződj el jobban mint amennyire támaszkodhatsz rá, és ne vonódj be jobban fizikailag, mint amennyire elkötelezed magad.

3.) nem tudsz senkit megváltoztatni, az ha valaki másokkal egy gazember, veled meg éppen kedves, az nem miattad van, hanem mert megjátsza neked magát, mindig figyeld hogyan viselkedik MÁSOKKAL.

2022. máj. 6. 06:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A naivitáson és hiszékenységen érdemes változtatni, igen. De az se mindegy, miért vagy ilyen. Ha a családi háttered miatt, akkor ez egyedül elég nehezen fog menni. Minimum a témába vágó önfejlesztő könyv kellene, de inkább pszichológus, ha megengedheted magadnak. Ha csupán "nem nőttél fel", akkor az magadtól is menni fog, csak el kell kezdened gyakorolni a kritikus szemléletet, ha férfiakról van szó.
2022. máj. 6. 06:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azon gondolkodj el, hogy miért mindig mindig őket vonzod be?

mondjuk vagy 25-30 éves...

és már az 5-6-7-8. ilyen pasit ismered meg, noss ott veled is probléma van.

hol kiket milyen stílus, hogyan stb.

2022. máj. 6. 06:52
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

Persze! Írják itt, hogy normális pasi kell, ha meg találkoznak eggyel akkor hirtelen mindenféle egyéb igenyeik is lesznek.

Ezt úgy írom, hogy amúgy én nem vagyok incel.

2022. máj. 6. 07:00
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Dolgozz magadon és ne ess kapcsolatfüggőségbe.
2022. máj. 6. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!