Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik azon aggódnak hogy sosem fognak normális fiút/férfit találni és sosem lesz emiatt férjük, családjuk?
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést mert érdekelne az hogy a lányoknak is nehéz e az ismerkedés.
Igen sajnos jóideje ezt érzem, sőt igazából mindig is .. Hiába vágyom mondjuk ezekre ha a másik fél meg nem és nehéz megtalálni azt aki tényleg komolyan gondolja és nem csak bóklászik a világban hogy majd lessz valami..
Az iserkedés nem nehéz csak az emberek szándék az ami miatt nehézzé válik
20
Volt egy hosszú kapcsolatom, az eddigi egyetlen. Azóta nem találtam olyan embert, akivel passzoltam volna.
Kétségbeesve nem vagyok, de nem árt a legrosszabbra is felkészülni, hogy nem lesz már más. :D de azért reménykedem abban, hogy valaki majd megtalál, ahogy 8 éve az exem is megtalált. A társkeresők nem jöttek be. Úgyhogy sakk-matt.
26 vagyok
Igen, lassan már gyereket kéne vállalnom, ha a biológiai órámat nézzük, de még a megfelelő partner sincs meg.
Újból előlről kezdeni az ismerkedést, dilemmázni, hogy vajon azt akarja-e a másik amit mond, időt áldozni a kapcsolat elmélyítésére, közben fogy az időm és lehet a végén semmi sem lesz belőle.
Nem tudom belevágjak-e újra...
20 évesen megszólalt a bölcs tapasztalat!
Hehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!