Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság normális férfit találni?
Mindegyik csak szexelni akar Elköteleződni egyik se.
Amint probléma van le is lépnek az ember mellöl.
Miért nem lehet manapság megbízható férfit találni?
Én hosszú távra keresek párt, de a kutya se néz rám.
27 éves férfi vagyok, nem tudom hogy mit rontok el, min kéne változtatnom, hova kéne eljárnom hogy találkozzak olyan emberekkel akiknek normális és vonzó vagyok.
Találni lehet csak nem akarnak elköteleződni.
Az hagyjuk is hogy jó nekik a mamahotel, abba már beletörődtem.
Miért ne lehetne? Az van, hogy férfiként mi máshogy működünk, mint a nők. Nőknél általános az, hogy ha összességében tetszik az adott férfi, akkor szeretnének vele kapcsolatot ÉS szexet is.
Férfiként ez nálunk is megvan, viszont ha a nő csak külsőre tetszik, a személyisége viszont közömbös, akkor jön a csak szexre kell kategória. Ilyen esetben mindig az van, hogy az adott férfinak bejön a külsőd, tehát fizikailag vonzónak talál, a személyiségeddel viszont nem tudod megfogni.
6. Mi az hogy személyiséggel, beszélgetni nem lehet velük mert mindig fontosabb a számítógép meg a haverok.
Este meg törődés nélkül áljak szexre készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!