Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet már manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet már manapság normális társat találni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Lehet.

Az, hogy neked nem sikerül, az egy másik kérdés.

2021. jan. 6. 20:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Szóval nem mondtam olyat hogy tökéletes vagyok. Csak kérdeztem mert nehéz találni. Van akinek szerencséje van. Nekem valamiért nem.
2021. jan. 6. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek elmentek az állatok viselkedése felé. Dugni, bárkit, aki csak jön. Szerencsére én megtaláltam a társam, aki nem ilyen, de a többség sajnos ilyen, így ha találsz is valakit, esélyes, hogy idővel megcsal. Akár 20 év házasság után is. Sajnos ilyen rossz világot élünk.
2021. jan. 6. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt kevesen vannak, másrészt sokszor ők is elbújnak. Mondjuk a normalitás is eléggé tág fogalom. De egyébként azt vettem észre, hogy manapság az emberek egyre kevésbé akarják megismerni a másikat, illetve sokaknak vannak túlzó igényeik, így ha csak egy picit is eltérsz az általuk felsorakoztatott kritériumoktól, már azonnal ki is dobnak, jöhet a következő.
2021. jan. 6. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem elsősorban a szerencse, másodsorban a személyiség, harmadsorban a külső függvénye, hogy ki, mennyire sikeres. Sokaknak nehéz, ebben egyetértek a kérdezővel :/ Manapság sokan, a legjobbat, legszebbet, legmenőbbet, leggazdagabbat stb. akarják maguk mellé; mert jár...Elkezdődik egy kapcsolat és apróságok miatt dobják a másikat, mert azt hiszik létezik a tökéletes.

És ez nőkre férfiakra egyaránt vonatkozik, tisztelet a kivételnek.

De hosszan lehetne ezt boncolgatni...

Nyitott szemmel kell járni, bátran próbálkozni aztán majdcsak akad valaki.

2021. jan. 6. 20:42
 6/11 Akitakarsz válasza:
22%

Ilyen balfék kérdést xd

Mi az hogy normális??

Nem mindig mást kéne hibáztatni, lehet hogy veled van probléma vagy nem is keresed a normálisakat??

2021. jan. 6. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés emberben van már tisztelet a másik iránt, nem lehet megbízni senkiben. Ideig óráig működik, aztán amit jön egy másik ami nem is biztos hogy jobb, csak új és más akkor már azonnal az kell.
2021. jan. 6. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy szingli megtalál egy normálisnak tűnő férfit, vagy nőt, ezt mondja: "Azt akarom, hogy TE szeress engem!"

Akik találtak valakit maguk mellé, ezt mondják: "Vagyok ÉN és vagy TE. De ne mossuk össze a kettőt, mert ÉN ÉN akarok lenni!"

Akik egymás társai, azok ezt mondják: "Nincs olyan, hogy TE és ÉN. Olyan van, hogy MI."

Hogy miért nehéz társat találni? Azért, mert úgy kell mások helyett a saját kezedbe tenni a sorsodat, hogy közben lemondasz saját magadról is. Nincs TE-függőség (párkapcsolati függés), nincs ÉN-függőség (nárcizmus), hanem olyan van, hogy MI-függőség.

2021. jan. 6. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Ezzel én nem értek egyet. Miért kell beleolvadnunk egymásba? Attól még lehet jól működő egy kapcsolat, hogy megőrizzük saját magunkat, nyilván bizonyos kompromisszumok mellett.
2021. jan. 6. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A válasz az hogy kevésbé van rá igény, ezért nehezebb is párt találni hozzá.

Mrg fogalmaznád mi az ami normális?.

2021. jan. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!