Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet már manapság normális társat találni?
Lehet.
Az, hogy neked nem sikerül, az egy másik kérdés.
Szerintem elsősorban a szerencse, másodsorban a személyiség, harmadsorban a külső függvénye, hogy ki, mennyire sikeres. Sokaknak nehéz, ebben egyetértek a kérdezővel :/ Manapság sokan, a legjobbat, legszebbet, legmenőbbet, leggazdagabbat stb. akarják maguk mellé; mert jár...Elkezdődik egy kapcsolat és apróságok miatt dobják a másikat, mert azt hiszik létezik a tökéletes.
És ez nőkre férfiakra egyaránt vonatkozik, tisztelet a kivételnek.
De hosszan lehetne ezt boncolgatni...
Nyitott szemmel kell járni, bátran próbálkozni aztán majdcsak akad valaki.
Ilyen balfék kérdést xd
Mi az hogy normális??
Nem mindig mást kéne hibáztatni, lehet hogy veled van probléma vagy nem is keresed a normálisakat??
Ha egy szingli megtalál egy normálisnak tűnő férfit, vagy nőt, ezt mondja: "Azt akarom, hogy TE szeress engem!"
Akik találtak valakit maguk mellé, ezt mondják: "Vagyok ÉN és vagy TE. De ne mossuk össze a kettőt, mert ÉN ÉN akarok lenni!"
Akik egymás társai, azok ezt mondják: "Nincs olyan, hogy TE és ÉN. Olyan van, hogy MI."
Hogy miért nehéz társat találni? Azért, mert úgy kell mások helyett a saját kezedbe tenni a sorsodat, hogy közben lemondasz saját magadról is. Nincs TE-függőség (párkapcsolati függés), nincs ÉN-függőség (nárcizmus), hanem olyan van, hogy MI-függőség.
A válasz az hogy kevésbé van rá igény, ezért nehezebb is párt találni hozzá.
Mrg fogalmaznád mi az ami normális?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!