Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves elvált nőként van esélyem normális, korombeli férfit találni?
Figyelt kérdés
Lehetetlen küldetésnek tűnik az eddigiek alapján. Lehet, hogy rosszul tettem de olvasgattam itt a kérdéseket és válaszokat, hát elkeserítő.2021. okt. 24. 20:16
1/37 anonim 

válasza:

Az esély megvan rá, csak nehéz. Attól függ, te mennyire vagy rendben belül is.
2/37 anonim 

válasza:

Hát az attól is függ hogy van e gyereked?
Esély van rá de kicsi.
3/37 anonim 

válasza:

nincs. Tapasztalatom szerint 40 felett a férfiak vagy csak egy lukat keresnek Anya mellett, vagy épp kiléptek egy házasságból és kiélik a hátralévő pár évet és még a legyet is röptében... vagy alapból selejtesek és sosem voltak hosszabb párkapcsolatban, ezekről gondolom nem kell okfejtenem...
4/37 anonim 

válasza:

A normális korunkbeliek foglaltak vagy szép fiatal lányokra hajtanak, a maradék meleg vagy mentálisan beteg.
Normális alatt értem a vonzó külsőt és a viszonylag egészséges személyiséget.
43 N
5/37 anonim 

válasza:

Szerintem pedig van esély! Vannak 49-es, 50 -es urak, akiknél nem sikerült a házasság, gyerekek már nagyok, önállóak.
6/37 A kérdező kommentje:
Egy gyerekem van.
2021. okt. 24. 20:32
7/37 anonim 

válasza:

Nekem 33 évesen sem jön össze :( csak elvált, gyerekes lenne… vagy éppen alkesz vagy munkakerülő szélhámos. Rám ezekből egyik sem igaz…Elég elkeserítő a helyzet én nem tudlak biztatni.
8/37 anonim 

válasza:

"A normális korunkbeliek foglaltak vagy szép fiatal lányokra hajtanak"
Persze, hajtani azt lehet, kérdés, hogy körberöhögik-e a vén marhákat.
Kérdező, ne itt tájékozódj, van esélyed, de a párkeresés semmilyen korban sem könnyű. Értelmetlen az itteniekre hallgatni, megkeseredett nőgyűlölő a nagy részük.
9/37 anonim 

válasza:

Nem a gyerek a gond, hanem az, hogy ez a korosztály családos. Igaz, hogy vannak 50 körüli elvált urak, ahol a gyerekek nagyok, de a tendencia az, hogy egyre később vállalunk gyereket és a 49-50-esek max. 10-12 év körüli gyerekeket nevelnek, akik a kirepüléstől még messze vannak.
10/37 anonim 

válasza:

Nem reménytelen, de nagyon durván nehéz vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!