Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves elvált nőként van esélyem normális, korombeli férfit találni?
Figyelt kérdés
Lehetetlen küldetésnek tűnik az eddigiek alapján. Lehet, hogy rosszul tettem de olvasgattam itt a kérdéseket és válaszokat, hát elkeserítő.2021. okt. 24. 20:16
11/37 anonim 

válasza:

9: Igen, ez így van! Én is csak lesek negyvenes nőként társkeresőkön, hogy a korombeli férfiaknak vagy nincs még gyereke és most terveznek családot alapítani, vagy még nagyon kicsik a gyerekek. Alig van olyan, akinek már nagykamasz vagy felnőtt gyereke van, pedig én főleg ilyet keresek...
12/37 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna a kisebb gyermek sem, ha amúgy a férfi szimpatikus lenne számomra. Szeretem a gyerekeket, nekem is van. Ez nem lenne akadály.
13/37 anonim 

válasza:

Kisebb gyermek mellett a férfi nem fog komoly kapcsolatot kezdeményezni, hacsak nem egy debil. Szeretőt, szexet persze igen, pont az ilyen élethelyzet termeli ki, a gyerekeiket nem hagyják el a férfiak. Van egy elenyésző kisebbség, aki igen, de azok ki a fenének kellenek?
15/37 anonim 

válasza:

Normàlisat talàlhatsz, de jóképűt nem nagyon.
17/37 anonim 

válasza:

Igen, lehetséges: járj rendezvényekre, sportolj, sétáltass kutyát, járj tanfolyamra, ezen helyeken is lehet találni valakit. (F39)
18/37 anonim 

válasza:

17: Három éve csinálom, amit javasoltál, kivéve a kutyasétálttást, de 3 év alatt csk házas pasik és huszonévesek hajtottak rám. Mit csinálok rosszul szerinted?
19/37 anonim 

válasza:

Van, nem lehetetlen, csak kitartás kell hozzá. 35/F
20/37 anonim 

válasza:

Én 43 éves pasi létemre ugyanezt tapasztalom a nőknél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!