Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 43 éves elvált nőként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

43 éves elvált nőként van esélyem normális, korombeli férfit találni?

Figyelt kérdés
Lehetetlen küldetésnek tűnik az eddigiek alapján. Lehet, hogy rosszul tettem de olvasgattam itt a kérdéseket és válaszokat, hát elkeserítő.

2021. okt. 24. 20:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%

Igen van. Két dologtól függ...

Az egyik hogy mekkora úgymond a szociális hálód, hány új emberrel találkozol, alakítasz ki valamilyen interakciót. Ha nap mint nap csak ugyanazokkal akkor a 0 új emberből pont 0 lesz akivel egymást keresitek. Minél többel annál nagyobb az esély, hogy belefutsz, a többi már idő és szerencse kérdése.

A másik... kereslet-kínálat. A lécet olyan magasra érdemes tenni mint a saját szint. S sajnos, de így van a gyerekét egyedül nevelő 40-es anyukák nincsenek könnyű helyzetben. Normális, értelmes, Férfinek mondható pasik könnyen találnak akár 30-as gyermektelen nőt is. Akkor is ha elvált és szintén van gyereke az exfeleségénél s csak vasárnapi apuka. Szóval nem könnyű, bár nem lehetetlen.

2021. okt. 24. 22:43
 22/37 anonim ***** válasza:
43%

21 jól írja.

A szinten merőben lejjebb kell tenni ilyenkor a 30-as évekhez képest, ha belátható időn belül akarsz valamit. 40-50-es pasik akik még kaphatóak lennének ott vagy egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot (váláson túl van, vagy alapból) vagy fiatalabb körben keresget egy 10-20 évvel.

Persze lehet inkább az igényesebb részre gondolok akik nem 50 L-es hordót visznek magukkal. 30-35-ös nők még sokszor belemennek egy 45-ös normális pasival viszont 35-ös pasi ritkán akar komolyabbat egy 45-östől így a helyzet nehézkes.

Én amit látok a környezetemben az az, hogy inkább 20-on évesen fogják ki a csúcs pasit, esetleg 30, de 35-40 évesen már erősen más a felhozatal amiből válogatnak vagy csak a választás más és inkább választanak egy biztos kevésbé jó pasit mint egy bizonytalan jobbat. Nem tudom melyik az igaz...

2021. okt. 25. 08:13
 23/37 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes ez a kettős mérce a nőknél. A férfi szemét, ha csinos, szép lánnyal ismerkedik, viszont még az igénytelen nő is meg van róla győződve, hogy neki kijár a sportos adonisz, sőt fiatalabbakra is hajt. Rengeteg ilyet látok.

Unalmas már ez is, hogy a férfiak csak a külsőt nézik.

Rengeteg kérdés női részről csak és kizárólag a külsőről szól... szóval ezt is hagyjuk már.

Elég fura ezek után a férfiakat elővenni, hogy őket csak a külső érdekli.

Ez nem neked szól Kérdező, hanem a kommentekre reakció. Egyáltalán nem reménytelen társat találni, de lehet, hogy sok időbe telik.. ehhez pedig türelem kell.

2021. okt. 25. 08:48
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Én 39 éves elvált nő vagyok gyerek nélkül (én nem is szeretnék), akko meg az a baj...Mert az ő gyereket sem fogom szeretni. Hát nem is, max elleni vele, szeresse az anyja meg az apja...Amúgy meg nem nézek ki rosszul, de nyilván nem versenyezhetek huszonévesekkel. Apukámkorabeli 60-as pasasok meg meg vannak győződve róla, hogy mekkora istenek, és halálra sértődtek ha azt mondom nem szertnék nálam húsz évvel idősebb “bácsit”. Erre jön az, hogy mi akarok én is öreg vagyok már. Elképesztő.
2021. okt. 25. 09:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
*ellenni vele, bocs
2021. okt. 25. 09:49
 26/37 anonim ***** válasza:
92%

24-es: teljesen érthető amiről írsz... sajnos.

Viszont sok esetben az emberek nem a saját kategóriájukban néznek, hanem ugyanarra már húzzák a szájukat.

Írod, hogy nem versenyezhetsz huszonévesekkel. Erről meg az jutott eszembe, hogy sokszor nem feltétlenül a külső miatt esik a választás a fiatalokra, hanem a stílus miatt. Az idősebbek annyira agresszívek, szekálósak, sértődősek, hogy hiába néznek ki akármilyen jól, egy férfinak nincs kedve ezekkel küzdeni. Az ilyen nők macsó férfit akarnak, aki "elbír" velük. Viszont azt nem veszik észre, hogy a férfinak nincs kedve ezekhez a küszködésekhez, nem erre akar hazamenni, és számára ez egyáltalán nem vonzó, és nem szereti ezt a fajta kihívást. Nem akar egy megkeseredett, férfigyűlölő nőt. Olyan nőt is láttam már párat, aki aláválasztott, de utána meg 'csak megmaradt benne, hogy ő macsót szeretett volna... és ezt még a párja előtt is hangoztatta.

2021. okt. 25. 11:03
 27/37 anonim ***** válasza:

"Az idősebbek annyira agresszívek, szekálósak, sértődősek, "

A fréfiak is. Sőt.

Illetve van, aki pont kinövi a hisztit és sértődést, ahogy érik a személyisége. Egy 20 éves sokkal többhülyeségen be tud sértődni. Lánybna és fiúban is.

"Nem akar egy megkeseredett, férfigyűlölő nőt. "

Én meg fiatalon nem akarok idősödő, nőgyűlölő, friss húst kereső papikát.

2021. okt. 25. 11:10
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem.a kortól függ utolsó. Akinek.ilyen a termestete, az fiatalon is ilyen, max kevesbé tűnik föl a férfiaknak, mert ott a friss husi.

Ha már a husi se friss, akkor ami marad egy zsörtölődő undok öregasszony. De ez nem a kortól függ, bár korral romlik, az is tény. De fiatalon is már ott vannak a jelek, ha valaki ilyem.

2021. okt. 25. 11:11
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Én épp a Te korodban találtam párt, 43 éves nőként egy akkor 40 éves férfit. Nekem 1 gyerek, neki 2.

Májusban lesz az esküvőnk.

Tűt a szénakazalban, de nem reménytelen. Nem szabad feladni.

2021. okt. 25. 14:49
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
24-es vagyok. Hát igen, csak az is kérdés ki mit gondol saját kategóriának és mennyire reálisan látja magát. Személyes példa: Most frissen elvált 51 éves férfi főnököm 2 gyerekkel fennen hangoztatja, hogy hozzá max 35 éves nő való (de persze az sem baj, ha huszonéves csak legyen már keresete, és ne nappalin tanuljon még, mert eltartani nem szeretné).Hát...Nekem nem kellett volna 30 évesen egy 51 éves pali, akkor sem, ha a korához (és a magyar felhozatalhoz képest) nem néz ki rosszul...Arról nem is beszélve, hogy fiatalon sokan még nem fogják fel, hogy nem körülöttük forog a világ, és egy párkapcsolatban ideális estben 2 egyenrangú fél van (szóval nem feltétlenül jobb egy (sokkal) fiatalabb partner, másrészt meg ha úgy vesszük X idős kor után a pasasok nagy részéből és csak egy morgolódó, zsörtölődő, nőgyűlölő, potenciazavaros öregember marad, akit ki se lehet robbantani a fotelból.
2021. okt. 25. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!