Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves elvált nőként van esélyem normális, korombeli férfit találni?
Figyelt kérdés
Lehetetlen küldetésnek tűnik az eddigiek alapján. Lehet, hogy rosszul tettem de olvasgattam itt a kérdéseket és válaszokat, hát elkeserítő.2021. okt. 24. 20:16
31/37 anonim 

válasza:

Az idősödő úr harmincas hölgyet max a pénztárcája sűrűn lobogtatásával fog találni. Az meg ugye nem egyenrangú kapcsolat.
De ki mire vágyik.
Nem értek egyet amúgy azzal, hogy a negyvenes férfiak aztán mind húszéves csajokra vágynak. Aki kalandot keres, max. De a normálisabbja szexelni se feltétlen lánya-korabeli csajokkal szeretne. Komoly kapcsolatot főleg. Rengeteg negyvenes férfi írt nekem mikor anno társkeresőztem, 40-43 éves korom közt. Nekik már jó esetben van gyerekük és valószínű nem akarnak már többet. A húszéves lány viszont majd akar. Na meg nem baj az se, ha van közös téma és nemcsak a generációk közti szakadék.
32/37 anonim 

válasza:

Nekem is az a tapasztalatom, hogy van irántam érdeklődés a saját korosztályomban, alkalmira, kalandra, de komoly kapcsolatra is. Amúgy a környezetemben nagyon sok negyvenes nőnek 5-15 évvel fiatalabb párja lett hosszú távon...
33/37 anonim 

válasza:

Ha egyedül lennék, én is fiatalabb férfit keresnék, sokkal jobbak a fiatalabbak, szerintem.
34/37 anonim 

válasza:

Van, csak ne legyenek nagy elvárások. Értem ezalatt azt, hogy jóképű, komoly egszisztencia, nincs gyerek, intelligens. Így együtt nem megy. Én 37 évesen mentem férjhez egy gyerek mellett. Anyagilag mindketten a nulláról kezdtük.
35/37 anonim 

válasza:

Az előzőhöz egy gondolat: a fiatal férfiak nagy része se jó egzisztenciával indul, elváltaknál meg adott hogy hova tűnt a vagyonuk nagy része. Tehát szerintem fényes egzisztenciát nagyon nem lehet várni a legtöbb esetben.
36/37 anonim 

válasza:

24-es, hát eléggé el van a főnököd tájolva...Mondom ezt úgy, hogy harmincon túl volt 50-es pasassal kapcsolatom (nem volt benne anyagi érdek), de 2 év után kijöttek a generációs különbségek, még 2 évig nyüglődtünk, aztán szakítottunk. Persze lehet mondani van aki fiatalos, de sajnos hosszútávon bepunnyad a dolog. Nyilván vannak szabályt erősítő kivetlek, de alapvetően ha komoly párkapcsolatról beszélünk hosszú távon nem működik a dolog.
37/37 anonim 

válasza:

Ryan Reynolds tetszik? Most lett 45 éves. Vagy hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!