Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért gondoljátok, hogy a pasikat érdekli a diplomátok, meg az anyagi helyzetetek?
2022. máj. 4. 20:02
1/16 anonim válasza:
Nem értem hogy az általad linkelt műnőnek mi köze ehhez.
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érdekli őket. Nem is azért tanultam, hogy lenyűgözzek másokat.
3/16 A kérdező kommentje:
1.-nek.
Az, hogy példa. Példa arra, hogy a nő szépsége felülírja azt, amire itt döngetik sokan a mellüket, hogy ők mennyit keresnek, meg milyen papírjuk van.
2022. máj. 4. 20:14
4/16 anonim válasza:
De az emberek maguknak keresik a pénzt, te banán. A munkaadóknak kell a diploma. Te nem dolgozol, hogy ezt nem tudtad összerakni?
5/16 anonim válasza:
Ok, de értelmileg is ott van vagy csak jó dísz? Szerintem kiábrándító ha amúgy szép a nő, de tök buta mellé.
6/16 anonim válasza:
Hidd el érdekli, egy normális pasi nem akar egy szóbanövénnyel együtt élni, bármennyire szép. Az anyagi helyzet pedig, az én párom imádja bennem, hogy talpraesett vagyok és feltalálom magam.
7/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érdekli e! Magamnak tanultam! De az biztos, hogy diplomás, csinos, sportos nőként, nem allok le minden hordalékkal
8/16 anonim válasza:
Bocsi, de eleve nem kéne olyan igénytelen pasi, aki bármilyen ostoba, elviselhetetlen nővel összejön, csak mert beültettetett a mellkasába két szilikonlabdát.
9/16 anonim válasza:
Nem szoktam ilyenen gondolkozni. De egy olyan intelligenciájú férfinek, aki nekem szóba jön, annak alap, hogy legyen diplomám.
10/16 anonim válasza:
"Kitessékelte otthonából a többi nőt és csak vele foglalkozzon."
Milyen színvonalas egyébként a cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!