Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, miért gondoljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért gondoljátok, hogy a pasikat érdekli a diplomátok, meg az anyagi helyzetetek?

Figyelt kérdés
Hiszen: [link]

2022. máj. 4. 20:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy az általad linkelt műnőnek mi köze ehhez.
2022. máj. 4. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem, hogy érdekli őket. Nem is azért tanultam, hogy lenyűgözzek másokat.
2022. máj. 4. 20:13
 3/16 A kérdező kommentje:

1.-nek.

Az, hogy példa. Példa arra, hogy a nő szépsége felülírja azt, amire itt döngetik sokan a mellüket, hogy ők mennyit keresnek, meg milyen papírjuk van.

2022. máj. 4. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
De az emberek maguknak keresik a pénzt, te banán. A munkaadóknak kell a diploma. Te nem dolgozol, hogy ezt nem tudtad összerakni?
2022. máj. 4. 20:17
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ok, de értelmileg is ott van vagy csak jó dísz? Szerintem kiábrándító ha amúgy szép a nő, de tök buta mellé.
2022. máj. 4. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el érdekli, egy normális pasi nem akar egy szóbanövénnyel együtt élni, bármennyire szép. Az anyagi helyzet pedig, az én párom imádja bennem, hogy talpraesett vagyok és feltalálom magam.
2022. máj. 4. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, hogy érdekli e! Magamnak tanultam! De az biztos, hogy diplomás, csinos, sportos nőként, nem allok le minden hordalékkal
2022. máj. 4. 21:20
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Bocsi, de eleve nem kéne olyan igénytelen pasi, aki bármilyen ostoba, elviselhetetlen nővel összejön, csak mert beültettetett a mellkasába két szilikonlabdát.
2022. máj. 4. 21:31
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem szoktam ilyenen gondolkozni. De egy olyan intelligenciájú férfinek, aki nekem szóba jön, annak alap, hogy legyen diplomám.
2022. máj. 4. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Kitessékelte otthonából a többi nőt és csak vele foglalkozzon."

Milyen színvonalas egyébként a cikk.

2022. máj. 4. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!