Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért küldtök ismerkedéskor dickpic-et? Nem gondoljátok, hogy nekünk, nőknek sokkal vonzóbb mondjuk egy kigomboltabb inges kép, amin látszik a mellszőrötök?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:53
1/12 anonim válasza:
Nem küldünk ilyesmit. Az csak egy mém.
2/12 anonim válasza:
Ne gondolják, én hányok a mellszőrtől. Az egy megtűrt dolog, ami jön pár férfival. Miért nem küldenek az arcukról?
3/12 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra vonatkozott, miután már láttuk egymás arcát és valami intimebb képet akarnak küldeni.
2021. szept. 25. 15:59
4/12 anonim válasza:
Én sose küldtem.Már csak azért se, hogy ne lehessen visszaélni vele.Sose tudni.
5/12 anonim válasza:
ha nem működne nem csinálnák vagy a franc se tudja.
6/12 anonim válasza:
Azért küldenek, hogy könnyen és gyorsan meg lehessen különböztetni azt, aki alapvetően szexet akar, és azt, aki ismerkedni szeretne.
7/12 anonim válasza:
Nincs is mivel lefotóznom...megkérni meg...most kit kérjek meg erre?
8/12 anonim válasza:
Szerintem talán azért küldenek sokan, hogy ne legyen csalódás a nőnek, így még hamar lapátra teheti a palit.
9/12 anonim válasza:
#8 vannak, akik ezzel kezdenek. Nem x ideig ismerkednek, és akkor bedobják a virslit, hanem elsőre ezzel indítanak, vagy még az első beszélgetés alatt.
Kérdező: aberráltak, azért. Normális férfi nem csinál ilyet. De ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, miért vonzódnak kislányokhoz, vagy az öncsonkításhoz. Erre élvezkednek. Ennyi. Nem a csaj érdekli őket, hanem hogy valaki nézi a pélót.
10/12 anonim válasza:
Aki ilyet tesz vagy troll, vagy valami fogatlan kisebbség, bőven eleget látni belőlük olyan helyeken ahol tarhálni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!