Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondoljátok hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondoljátok hogy ez hasznos tanács?

Figyelt kérdés

“Adj lejjebb az igényeidből”

“Nem kéne ilyen válogatósnak lenni”

“Nem a szupermodell alkatra kéne vágyni, hanem a normálisakra”

Aki válogat az úgy teszi meg hogy megteheti. Aki nem teheti meg az meg alábbadja, luk luk alapon.

#tanács #Értelmetlen tanács #Férfi nem válogat
2021. nov. 16. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

Ez annak a stratégiának a része, amiben lehúzod a másik önbizalmát, hogy ne arról a szintről válasszon párt, ahol ő van, hanem beérje veled.

Általában azok az emberek szokták ezt csinálni, akik szintén sikertelenek vagy sikertelenebbek. Persze van, amikor jogosan át kellene gondolni azt, hogy mi az, ami igazán fontos a másikban vagy mi az, amit valójában keresel bizonyos tulajdonságok fetisizálása helyett, de az is tény, hogy a vonzalom ellen nem lehet mit tenni. Ha valakit nem kívánsz és nem is látsz rá esélyt, hogy megkívánd, semmi értelme ráfanyalodni.

2021. nov. 16. 09:11
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Az egyik eset az, amit az első válaszoló ír. A másik esetben az érintettnek van egy ideálja, amitől nem hajlandó elszakadni és a többi emberre haragszik, amiért nem felelnek meg ennek. Ilyen ideálok lehetnek az instamodellek, színészek, színésznők, énekesek, énekesnők, de lehetnek akár fiktív karakterek is, például egy könyvből. Nyilván továbbra is érvényes, hogy mindenki azt vár el, amit akar, de az már nincs rendjén, ha a rajongás tárgyával való értelmetlen összehasonlítástól bekövetkező elkerülhetetlen csalódástól indíttatva bántjuk a másik embert.

A társkeresés azért keresés, mert nem felel meg akárki akárkinek, legalábbis jobb esetben. Az ismerkedés arra való, hogy ezt kiderítsük Senkire nem haragudhatunk azért, mert nem feleltünk meg neki, de azért sem, ha ő nem felelt meg nekünk. Pláne akkor, ha valamely magasztos, a realitással megkérdőjelezhető kapcsolatban álló ideál képének hódolunk.

Azzal nincs baj, ha álmodozunk, de ne a világra haragudjunk, amiért nem asszisztál hozzá. Álmodni az élet mellett érdemes, nem helyette.

2021. nov. 16. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
2 A költő se mondhatta volna szebben.
2021. nov. 16. 09:48
 4/18 anonim ***** válasza:
7%
Ne add alább! Én sem ismerkedem a nettó 500ezer alatt kereső pasikkal.
2021. nov. 16. 09:51
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
#4 Köszönjük Pistike! Szerencsénk, hogy a suli mellett még arra is van időd, hogy megoszd velünk itt a bölcsességedet.
2021. nov. 16. 09:59
 6/18 A kérdező kommentje:

2. Az a baj hogy minden kérdezőre ráhúzzátok akkor is ha semmi módon nem utalt rá a kérdésben.

Ráadásul válaszként még meg is kapjátok hogy nem így van.

Aztán a kővetkezőnél ugyanezt eljátszátok.

Jó ha 10 esetből egyszer megfelelne ez a válasz, de ott meg konkrétan leírják hogy ez a bajúk.

2021. nov. 16. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Sosem érettem ezeket a válaszokat. Általában úgy ismerkedünk,hogy inkább azok a tulajdonságok vannak meg bennünk akit nem szeretnénk párnak. Ha mégis az elképzelésünket fogalmazzuk meg ezt általánosságban tesszük amihez nem baj ha tartsuk magunkat. Pl. kor, értelmi szint, távolság stb.

Aki már nagyon extramacerás elképzeléseket állít fel kaphat bármilyen tanácsot, nem fog eltárni a saját elképzelésétől.

2021. nov. 16. 10:19
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Én nem húztam rá semmit senkire. Egy általános jelenségről beszéltem, amely az eredeti kérdésedhez kapcsolódik. Kitértem arra is, hogy jó esetben senkinek sem mindegy, milyen társa lesz. Az pedig egyszerűen nem igaz, hogy a férfiak nem válogatnak. Ez egy nagyon káros általánosítás a férfiakra nézve.
2021. nov. 16. 10:19
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

korulmenyektol, szituaciotol fugg. sajnos letezo jelenseg, hogy bizonyos emberek teljesen elveszettek a realitaserzekuket es azt hiszik, az instagramon szetfilterezett es szerkesztett, agyonmutott nok a valosag. jo pelda erre, mikor megkersz valakit, hogy linkeljen noket es julia robertset teszi az atlagoshoz, a jo nohoz meg valami agyonretusalt photoshop szornyet, akinek dinnye nagysagu melle van es 3 centisre van szerkesztve a dereka. es akkor az ostoba elhiszi, hogy ez a valosag es ilyen not fog keresni, aztan meg csodalkozik, hogy nincs.

de pl. en is hallottam mar ezt a tanacsot egyszeru emberektol, de nekem nem az igenyeimmel

volt a baj, hanem a kinalattal. ezt bizonyitja, hogy soha egy percig sem adtam lejjebb az elvarasaimbol (amik mellesleg nem irrealisak) es megis talaltam magamnak pasit, aki mindenben megfelel.

2021. nov. 16. 10:29
 10/18 A kérdező kommentje:

8. A férfiak válogatnak ez természetesen igaz.

De itt az megy hogy 10/10 férfi kérdező megkapja hogy túl szép model alkatú nő az elvárása adjon ebből alább.

Holott erről szó nincs a kérdésben.

Egyébként a kapcsolatot kereső pasik leginkább azt nézik hogy menyire idegesítő/kedves a másik személy.

Ugyanis olyat szoktak keresni akivel jó érzik magukat. Ak ilyenek alapján választ hogy jó a segge vagy mondjuk vörös annak csak dug* pajti kell, persze jó ha a nő barátnőnek hiszi magát mert akkor kezesebb.

2021. nov. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!