Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez? Valami tanács/tapasztalat van?
23 vagyok.
2hete kb elkezdtem snapen dumálni egy csajjal. Ő 17.
Végig beszéltünk napi szinten, aztán pénteken elkezdett nem visszaírni. Értetlenül állok annyiból a dologhoz, hogy a pont előtte lévő 2napban dumáltunk a legjobbat, és úgy is jött le, hogy várja már, hogy találkozzunk. Nem randiszerű tali lett volna, hanem a volt sulimba mentem volna be beszélgetni egy előadás felkérés miatt a volt tanárommal, ahova Ő is jár most.
Szóval a kérdés, hogy mire jó ez?
17körüli lányok Ti is szoktatok ilyet csinálni?
Lehet szimplán csak hangulat változása van most?
(Nagyon sokat tanul délutánonként és hétvégén ami kicsit stresszes neki)
2.-ra, a kérdezőnek.
Szívesen!
Jobb ezeken az elején túlesni, mint 2-3 hónap után.
- Megijedt.
- Nem a sulijában mások előtt akar veled találkozgatni. Cikinek érzi.
- 17 éves, megtetszett neki más jobban.
Nem sokat változtat a dolgokon, hogy 17 vagy 21.
Főleg nem az, hogy 17 vagy 18.
24-26 évesek között is ismerek jó sok hangulat ingadozós lányt.
Az érettség és az, hogy valaki normális emellett szép az nem a korral jár.
Ari vagy. Dehogy nem valtoztat. Egy 17 evesnek, plane ha keson ero meg kialakult szemelyisege, kommunikacios kepessege sincs. Egy 23 evesnek azert talan mar akad valamennyi.
De, te tudod, hogy egy erettebb kapcsolatot akarsz, vagy egy firmalatlan emberrel valamit, akinek lehet 1-2 ev mulva total megvaltozik a szemelyisege
Firmálatlan szó amúgy nem létezik :D
17évesen amúgy az ember elkezdi felvenni a formáját, ha erre gondoltál.
"elkezdtem snapen dumálni egy csajjal"
Aha.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!