Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kezdjek bele a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek bele a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egész életemben sosem érdekelt, hogy legyen egy párom. Egy darab komolyabbnak mondható kapcsolatom volt eddig 20 évesen, az is egy nagyon jó barátságból alakult ki. Sajnos elég rosszul alakult, 1 év után szakítottunk és azóta sem beszéltünk, ezért elhatároztam, hogy inkább boldog leszek párkapcsolat nélkül.

Közben jött az egyetem, inkább szórakozással töltöttem az időm, meg barátok társaságában. Mostanában pedig azon veszem észre magam, hogy egyre inkább vágyom egy társra. Legtöbb barátom lassan elkötelezi magát én meg tartok tőle, hogy egyedül maradok. Félek kicsit késő ilyen idősen elkezdeni azt, amit 16 évesen kellett volna, főleg a tapasztalatlanságom miatt(baráti körben is kapom a kritikát, hogy miért jó ez így nekem).

Nem tartom magam buta embernek, imádok olvasni, filmeket nézni, követem a napi történéseket országosan/világszinten is. Rengeteg témához hozzá tudok szólni, de nem tudom hogyan kezdeményezzek egy beszélgetést akár.(nyilván nem úgy,hogy "szia, faterodtól vettem disznót tavaly"😂) Gondolkoztam olyanon, hogy kipróbálom a Tindert, vagy a Bumblet, de sok jóra ilyenektől nem számítok.

Esetleg tud valaki valami ötletet adni?

2021. okt. 28. 18:00
 1/7 A kérdező kommentje:
26/F ez lemaradt.
2021. okt. 28. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon ismerős a leíràsod.

Baràti körödben, vagy baràtokon keresztül nincs senki ?

Ezek a netes cuccok lutrik , èn nem szeretem , de van akinek bejön

2021. okt. 28. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha vannak barátaid, akkor nekik is vannak barátaik és egy kiterjedt baráti társaságban előfordulnak azért szingli nők.

Én így ismerkedtem. Illetve munkahelyen. A feleségem konkrétan exkolléganő. :)

A társkereső appok célzottsága megöli számomra az egymásra találás spontaneitását, bár megértem, hogy nem mindig van lehetőség a való életben találkozni nőkkel. Igazából nyugodtan vágj bele egy épeszű profillal, csak ne keseredj el, ha nem válaszolnak a nők. A feleségem próbált társkeresőzni, azt mondta, katasztrófa, ami ott megy. Naponta kapott 100 üzenetet, amiből a fele legalább "jó vagy, dugnálak" szintű üzenet volt.

Szóval ha nem válaszolnak a nők, nem feltétlenül azért van, mert nem jössz be nekik, hanem mert ömlik rájuk a sok tré. Vélhetően sokkal több férfi van ezeken az appokon, mint nő.

Egyébiránt pedig: Türelem, ne feszülj rá, legyél nyitott offline és online egyaránt. A többi jön magától. Nekem tőled 2 évvel idősebben volt először barátnőm, szóval nem vagy lekésve semmiről.

2021. okt. 28. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Mire érted, hogy ismerős? Hasonló helyzetben voltál te is, vagy van ilyen ismerősöd?

Baráti körből többé nem akarok ilyet, fontosabb egy barátság ennél, minthogy később akár megromoljon egy kapcsolat alatt. Kevesek egyike vagyok szerintem aki még mindig hisz a férfi-nő barátságban.

2021. okt. 28. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
#3: Na pont ezért nem számítok sok jóra ezektől az appoktól. Legtöbben alkalmi kapcsolat reményében használják, én meg nem egyéjszakást keresnék egyébként sem. Kicsit bánom már, hogy ennyire elutasító voltam a párkeresés témában életem során kb végig. Ha adódott is lehetőség egy lánynál akkor vagy friendzoneba vágtam és ő is engem, vagy fel sem tűnt, hogy több is lehet köztünk részéről. Biztosan infantilisnek is tűnök majd pár embernek ezek miatt a kijelentéseim miatt.
2021. okt. 28. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 Mint írtam, nem vagy lekésve semmiről, de egy kicsit álljál pozitívabban, lazábban a témához. A friendzone szóval engem ki lehet kergetni a világból. :D

A baráti körös ismerkedésre nem a női barátok befűzését gondoltam, hanem arra, hogy egy nagyobb társaság összejön és ott esetleg szimpatikusak lesztek egymásnak. (valakinél sütögetés / társasozás során stb.). Sokan, köztük én is találkoztam már így nővel.

2021. okt. 28. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Így pár hét után kijelenthetőnek tartom, hogy nem olyan rossz dolog ez a Tinder. Ha nyitott rá az ember, pár új emberrel egész hamar meglehet ismerkedni. Bár kapcsolatot nem biztos, de tapasztalatot/önbizalmat egész könnyen lehet szerezni. Nem bántam meg eddig, hogy kipróbáltam.
2021. nov. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!