Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek így az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek így az egész kapcsolat témával?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem találok hozzám passzoló társat és már nem tudok az egésszel mit kezdeni. Viszont, egyedül sem szeretnék teljesen lenni.

Ha megnézem, hogy tinikorom óta mennyi emberrel ismerkedtem (nem feltétlenül társkeresési célból), akkor azt látom, hogy 100-nál több emberről is szó van. Ezek közül, csak néhánynál éreztem azt, hogy passzolunk. És ezek sem működtek igazán jól. (Írok példákat a dolgokról, ha valakit érdekel.)

Most 2 lehetőségem lenne:

- Visszamenni egy előző kapcsolatomba, ahol az illető nagyon megbízható. Sok dolog nem passzolt, de nem lépne félre és tényleg számíthatnék rá bármiben. És, amikor épp jól elvoltunk, akkor tényleg jó volt minden.

- Egy csomó időt és energiát beleölni az ismerkedésbe, amiből valószínűleg úgyis bukta lenne, egy kevés sikerrel. (A korosztályomban elég komolytalan és megbízhatatlan embereket látok és sajnos az adottságaim sem a legjobbak.)

Ti hogy döntenétek? Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy alakultak a dolgai?

2021. márc. 7. 02:24
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
1
2021. márc. 7. 02:40
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Semmiképp sem mennék visszafele. Bár nem írtad, mennyi idős vagy, az írásodból azt gondolom huszonéves lehetsz, szóval azért még ne temesd magad..
2021. márc. 7. 06:41
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
2.
2021. márc. 7. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Visszafelé én sem mennénk semmiképp.
2021. márc. 7. 06:50
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező, én is így érzem annyi különbséggel, hogy az előző kapcsolataimba ha akarnék, sem tudnék visszamenni. Nekem a kulsomet illetoen nincs problémám, de pont emiatt csak azok találnak be,akik a kulsom miatt érdeklődnek csak irántam és semmilyen komolyabb szándékuk sincs.

23 nő

2021. márc. 7. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!