Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő elteltével kezdjek el randizgatni egy 5 éves kapcsolat lezárása után?
Először tényleg valami szabályra gondoltam. De eltelt azóta 7 hónap, és csak azon agyalok, hogy azért nem akarok senkit, mert azóta olyan nyugis az életem, nem kell alkalmazkodni, vagy kitalálni a másik gondolatait.
Nem raktam még rendbe magam és van egy olyan érzésem, hogy csak rabolnám a partner idejét.
Mindeközben mégis jó lenne valaki, akivel tervezgethetnék, de mégse akarok beleugrani semmibe.
2-es jól mondja, nincsenek szabályok.
Nem kell várni, nincs mire várni, ha te úgy érzed, hogy majd szeretnél ismerkedni, ha lesz hozzá kedved, szeretnél magadnak egy társat akkor hajrá.
Lehet már szakítás napján is ismerkedni, nincs mire várni. Az életed pörög tovább.
szerencsére a magánéletnek ez a szegmense még nincsen leszabályozva - akkor ismerkedj, amikor jólesik.
ha most így érzel, ahogy leírtad, totálisan a véletlenre bíznám a dolgot, izzadságszag nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!