Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő elteltével kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő elteltével kezdjek el randizgatni egy 5 éves kapcsolat lezárása után?

Figyelt kérdés
2018. nov. 21. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor úgy érzed készen állsz rá.
2018. nov. 21. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
te, ugye nem valamilyen szabályra vagy kíváncsi?
2018. nov. 21. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Először tényleg valami szabályra gondoltam. De eltelt azóta 7 hónap, és csak azon agyalok, hogy azért nem akarok senkit, mert azóta olyan nyugis az életem, nem kell alkalmazkodni, vagy kitalálni a másik gondolatait.

Nem raktam még rendbe magam és van egy olyan érzésem, hogy csak rabolnám a partner idejét.

Mindeközben mégis jó lenne valaki, akivel tervezgethetnék, de mégse akarok beleugrani semmibe.

2018. nov. 21. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd amikor teljesen feldolgoztad az előző kapcsolatod és helyretetted a fejedben a dolgokat, addig tök felesleges. Ez mindenkinél egyéni. Én mindig évekig voltam egyedül két kapcsolat között és eszembe se jutott ismerkedni, teljesen jól éreztem magam egyedül is és nem akartam csak azért valakit magam mellé, hogy legyen párkapcsolatom, szerintem ez egyáltalán nem egészséges. Hagyj magadnak időt, aztán úgyis érezni fogod, mikor állsz készen.
2018. nov. 21. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es jól mondja, nincsenek szabályok.

Nem kell várni, nincs mire várni, ha te úgy érzed, hogy majd szeretnél ismerkedni, ha lesz hozzá kedved, szeretnél magadnak egy társat akkor hajrá.

Lehet már szakítás napján is ismerkedni, nincs mire várni. Az életed pörög tovább.

2018. nov. 21. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szerencsére a magánéletnek ez a szegmense még nincsen leszabályozva - akkor ismerkedj, amikor jólesik.

ha most így érzel, ahogy leírtad, totálisan a véletlenre bíznám a dolgot, izzadságszag nélkül.

2018. nov. 21. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 év után 3 hónapot hagytam ki, utána elkezdtem ismerkedni, randizgatni. Aztán most 6 hónap randizgatás után rájöttem, hogy korai volt, nagyon görcsösen akartam komolyat, nem voltam oké önmagamban, ezért amikor valami komolyabbra fordult volna, befuccsolt. Szerintem ha már egyedül jól vagy, az önbizalmad is oké, akkor kezdj el ismerkedni :)
2018. nov. 21. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Talan akkor jott el az ideje, mikor mar fizikailag es lelkileg is vagysz arra hogy legyen valaki melletted.
2018. nov. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!