Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el ismerkedni egy új városban?
Figyelt kérdés
Most költöztem abba a városba, ahová eddig csak dolgozni jártam. Mivel munka kapcsán csak az idősebb korosztályban vannak ismerősök ebben a városban, nem nagyon tudom hol és hogyan lehetne ismerkedni.
Egy számotokra ismeretlen városban hol kezdenétek párkeresésbe/ismerkedésbe?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
24/f
2020. máj. 17. 22:22
1/11 anonim válasza:
Sport/hobbin keresztül. Új tanfolyam. Bármilyen közösségi elfoglaltság keretében. Akár önkéntesség.
3/11 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasággal foglalkozok... sajnos ha dolgozok (és elég sokat dolgozok) épp hogy kifelé kell mennem a városból :/
2020. jún. 2. 13:07
4/11 anonim válasza:
Szerintem inkabb baratokkal kellene kezdeni, abbol ugyis alakulnak lehetosegek part talalni.
5/11 anonim válasza:
Mit termelsz? Lehet vele piacozni? :)
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos piacozni nem piacozunk.
Búza kukorica árpa napraforgó kukorica amiket termelünk.
2020. nov. 22. 10:57
7/11 anonim válasza:
Ahogy látom kukoricát többet termeltek mint a többit. :)
9/11 anonim válasza:
Először nem kellene kialakítani egy rendszert az életedben meg mondjuk barátokat találni? Nem, egyből csaj kell! Istenem.🤦🏻♀️ És még a nők a kapcsolatfüggők...
10/11 anonim válasza:
9. A férfiak nem kapcsolatfüggők, csak a p!na kell nekik, mivel azonban kapcsolat nélkül nem jutnak hozzá, így elfogadják ezt a vele járó kellemetlenséget.
Ha megtehetnék, hogy háremük legyen, mint egy török basának, akkor nem kéne nekik kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!