Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereséssel így mit kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereséssel így mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Átlagos srác vagyok, mégsem nagyon találok megfelelő lányt. A környezetem szerint, viszont simán találhatnék, így nem tudom hova tenni a problémám. Kíváncsi vagyok a meglátásaitokra.

A jellemzésem: Nem vagyok az a tipikus lúzer. Bizonyos társaságokban még központi ember is voltam. Poénkodok, élem az életem, vannak hobbijaim, barátaim, haverjaim. Ezt azért írom le, mert kicsit azt látom, hogyha itt egy férfi nem talál társat, akkor jellemzően megkapja, hogy egy lúzer, alkoholista és otthon élő. Rám ezek a dolgok nem állnak.

Próbáltam ismerkedni élőben és neten is. Amit kihagytam, a társkereső appok, mert nagyon személytelennek érzem. Sajnos, amit tapasztaltam, hogy a külsőm senkit sem kápráztatott el igazán. Ezt sem annyira tudom hova tenni, mert a környezetemben mindenki azt mondja, hogy rendben van a külsőm vagy jól nézek ki, de mégsem volt az a másik nemnél, hogy egyértelműen ott volt a kémia és elájultak tőlem.

A sztorihoz hozzátartozik, hogy NEM az a probléma, hogy nem találok nőt. Találnék. Van 1-2 lány, akivel alakultak a dolgok, viszont nagyon problémásak voltak és a felhozatalt is furának érzem. Rendszeresen látom, hogy a férfiakról panaszkodnak, mennyire rossz társat keresni közülük, viszont a nőkkel is teljesen ugyanez a helyzet. Nagyon kevés van, aki értelmes, őszinte, szórakoztató és még kevesebb, akivel még passzolhatnék is.

Ami a nagy dilemmám és szerintem a leírásból is látszik, hogy elvileg könnyen találhatnék párt, nem a kínos kategória vagyok, de mégsem megy.

2021. szept. 7. 02:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
(Nyugodtan kérdezhettek, ha valami részletre még kíváncsi vagyok. Szeretnék olyanoktól véleményt és tanácsot kapni, akik nem a közvetlen ismerőseim. Hátha tisztábban látják a helyzetet és őszintébben válaszolnak.)
2021. szept. 7. 02:56
 2/17 anonim ***** válasza:
56%

Anyám azzal nyugtat, hogy mindenkinek meg van a párja, és nem szabad feladni. Mert valakinek te leszel, akitől ledobja az agya a gépszíjat.

(jelenleg ezt tudom elhinni)

2021. szept. 7. 04:45
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
*nem
2021. szept. 7. 05:11
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg olyan vagy, mint írtad, akkor csak időbe telik a dolog. Társkeresővel gyorsíthatsz a dolgon. Sok hozzád passzoló nő van. Ha nem vagy bunkó, akkor lesz nőd, ne aggódj. Covid kicsit hátravetette a társas dolgokat.
2021. szept. 7. 06:26
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Üdvözöllek egy átlagnő problémás életében. Valakit mi is találnánk, de nem a megfelelőt, mert az ritka, mint a fehér holló. Kérlek meséld majd el azon férfitársaidnak, akik szerint elég, ha találnál valakit, ha nagyon akarsz.

Egyébként nem nagyon van erre megoldás

Nyilván nem jössz be mindenkinek, és neked se jön be mindenki. Minél aktívabban, nyitottabban, újabb és újabb embereket megismerve éled az életed, annál nagyobb a merítésed, és annál nagyobb eséllyel találsz megfelelő társat. Plusz szerencse, sok szerencse.

2021. szept. 7. 06:45
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Légy türelmes. Minden a maga idejében történik. Ezek alapján tényleg találhatsz hozzád illő, értelmes társat, csak győzd kivárni. Mint írtad, kevés az értelmes. Tehát az esély is kevesebb, hogy caak úgy összeakadj egyel.
2021. szept. 7. 06:46
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Légy kozvetlen erdeklodo baratsagos kicsis vicces es ennek kereten bekul mutatkozz be es minel hamarabb vidd at szemelyesbe
2021. szept. 7. 06:52
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Akkor igazándiból adottak a körülmények, csak kevés embert ismersz meg, rossz körökben?

Akkor annyit kéne tenni, hogy új helyekre kell menned. Érdemes szűrni akkor, hogy ez egy csoportos dolog legyen, lányokkal-fiúkkal. Pl új sport, hobbi, tanfolyam, munka, önkéntesség, akármilyen esemény stb... ahol megismerhetsz embereket, rajtuk keresztül pedig majd az ő ismerőseiket. Máshogy nem megy... A netes társkeresők legnagyobb előnye ez, hogy olyan emberekkel hoz össze, akikkel az életben soha nem futnál össze. Ha ezt a lehetőséget kizárod, akkor el kell kezdened megtalálni őket a valóságban. Az pedig valahogy így működik...

2021. szept. 7. 06:52
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Ne zárd ki a társkereső appokat, ma már oda tolódott a dolog. Sok türelem kell hozzá, de még mindig jóval egyszerűbb ott társat találni, mint bárhol máshol. Sok más emberhez hasonlóan én is ott találtam meg életem szerelmét (-: hajrá.
2021. szept. 7. 07:10
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Az önkentesség, hobbi tevékenységek és sport nagyon jó ötlet! Főként, mert asszociálhatsz rá, milyen emberek vesznek rajta részt.
2021. szept. 7. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!