Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondoljátok hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondoljátok hogy ez hasznos tanács?

Figyelt kérdés

“Adj lejjebb az igényeidből”

“Nem kéne ilyen válogatósnak lenni”

“Nem a szupermodell alkatra kéne vágyni, hanem a normálisakra”

Aki válogat az úgy teszi meg hogy megteheti. Aki nem teheti meg az meg alábbadja, luk luk alapon.

#tanács #Értelmetlen tanács #Férfi nem válogat
2021. nov. 16. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%

10/10 férfi kérdező 🤦🤡🤡 Jujj 😂

2021. nov. 16. 11:03
 12/18 A kérdező kommentje:
11. Pedig de ez van aki csajozási tippeket kér az mind megkapja.
2021. nov. 16. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Jaaa! Félreértettem. Túlságosan ráállt már a szemem az itt állandóan látható 4/10 nőkről és 9/10 pasikról szóló értekezésekre 😂 Azt hittem ennek osztályozod magad, nem azt hogy úgy érted hogy tízből tíz férfi.
2021. nov. 16. 11:13
 14/18 A kérdező kommentje:
13. Á akkor értem.
2021. nov. 16. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ilyenkor magukból indulnak ki akik a tanácsot adják.

Azok akik kizárólag a csúcskinézetű pasasra/csajra mennek, kiosztják azt aki elfogadható külsejű párt keres.

A másik opció hogy a full igénytelen emberek osztanak ki, mert elvárod hogy vonzódj is a másikhoz.

2021. nov. 16. 11:22
 16/18 A kérdező kommentje:
15. Hát igen ez sanszos.
2021. nov. 16. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ritkán mondom ezt, mert én vagyok a másik oldalon. Ha azt mondom egy férfinak, hogy adja alább, majd összejön velem... érted, nem akarok a sérült dobozos olcsóbb megoldás lenni.

Ilyeneket akkor szoktam én legalábbis mondani, amikor valakinek nagyon beszűkült, nagyon specifikus igényei vannak. Pl. a haja lapockánál rövidebb ne legyen, csak színtelen körömlakkot használjon, csak magassarkút hordjon, humán területen legyen munkája - és ezeket nem csak dugókapcsolatban várják el, hisz ahogy írtad, a lyuk az lyuk.

2021. nov. 16. 12:08
 18/18 A kérdező kommentje:
17. Persze van amikor érthető de 100 kérdésből 100nál biztos hogy nem igaz.
2021. nov. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!