Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondoljátok hogy ez hasznos tanács?
“Adj lejjebb az igényeidből”
“Nem kéne ilyen válogatósnak lenni”
“Nem a szupermodell alkatra kéne vágyni, hanem a normálisakra”
Aki válogat az úgy teszi meg hogy megteheti. Aki nem teheti meg az meg alábbadja, luk luk alapon.
10/10 férfi kérdező 🤦🤡🤡 Jujj 😂
Szerintem ilyenkor magukból indulnak ki akik a tanácsot adják.
Azok akik kizárólag a csúcskinézetű pasasra/csajra mennek, kiosztják azt aki elfogadható külsejű párt keres.
A másik opció hogy a full igénytelen emberek osztanak ki, mert elvárod hogy vonzódj is a másikhoz.
Én ritkán mondom ezt, mert én vagyok a másik oldalon. Ha azt mondom egy férfinak, hogy adja alább, majd összejön velem... érted, nem akarok a sérült dobozos olcsóbb megoldás lenni.
Ilyeneket akkor szoktam én legalábbis mondani, amikor valakinek nagyon beszűkült, nagyon specifikus igényei vannak. Pl. a haja lapockánál rövidebb ne legyen, csak színtelen körömlakkot használjon, csak magassarkút hordjon, humán területen legyen munkája - és ezeket nem csak dugókapcsolatban várják el, hisz ahogy írtad, a lyuk az lyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!