Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a femcelek összeházasodnának az incelekkel akkor mindenki jól járna?
"Mondjuk, nem sokan maradnának válaszolni első körben, de talán nem menekülnének el az értelmesebb tagok."
Ha annyira értelmesek, miért nem tudnak épkézláb tanácsot adni a magányos férfiaknak, miért csak sablonokat puffogtatnak?
Ilyen sose lesz, mert egy incel az ronda, de szép nőt akar magának. Egy szép nő meg soha nem fog leállni egy rondával. Sugar baby téma teljesen más, az nem releváns.
Extrém jóképű, szép nőknél nagyon sikeres barátaim vannak, én vagyok egyedül ronda köztük, ill. incelnek se igazát tartom magam. Nekem mindegy, ő dolguk, nekem nem oszt nem szoroz, ettől még nem lesz szép nőm. Ha ismernék ilyet és ez neki jó lenne, örülnék neki.
Most minden vitriolos poénkodáson túl, ez egy érdekes kérdés.
Egy átlagos külsejű embernek könnyű azt mondani, hogy a "szintjén" keresgéljen. Átlagos csajként bőven sok pasit látok a "szintemen", aki bejön, vagy ha egyből nem is jön be, valami annyira megfog a személyiségében, hogy vonzódni kezdek hozzá. De mi van a nagyon csúnya emberekkel?
Nyilván ők is felfogják, hogy mit jelent a "szinteden keresgélni", de a vonzalom nem enyire racionális. Képes valaki pusztán azért vonzódni egy csúnya emberhez, mert ő maga is csúnya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!