Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik incelségüket önkéntes módon különféle pszichedelikus szerekkel próbálták kezelni? Vagy inkább kikúrálni?
Pl én is ilyen vagyok. Csak most nem bírom részletesebben kifejteni, mert most is egyfajta pszichoaktív szernek a hatása alatt állok.
De amióta elkezdtem pszichedelikumokat szedni azóta egész máshogy látom a világot. Mintha valami Hatalmasnak a része lennék. Ezért más szemüvegen keresztül kezdtem látni mindent.
De még ezer mást írhatnék. Olyan lesz ez a megjegyzés mező mint Hemingway jéghegy-elve
Tessék, itt van még egy kép.
Ide ültem le hasíst szívni tegnap délután munka után (érdekes munka volt, mert rothadó szemétből termeltünk ki biogázt), bár mostmár tegnapelőtt délután
Ez volt a helye ahol ülve elszívtam
Persze nem kötözködni akarok :)
Szerintem hihető a sztori, mégha a képek semmit nem is jelentenek.
Amúgy bélyegen kell a pupilláról. Az 10 méterről is látszik 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!